DERMACOL│NOVÁ ŘADA BLACK MAGIC

pondělí, listopadu 05, 2018

Ahoj krásky,
několik posledních dnů poctivě testuji nejnovější výrobky od Dermacolu, které se ke mně dostaly a právě o nich bude dnešní recenze.

Když jsem poprvé uviděla řadu Black Magic na webu značky, zajásala jsem. Černá barva je moje srdeční záležitost a když si s ní pohrála jedna z mých nejoblíbenějších značek, těšila jsem se, jaké produkty ve výsledku budou. Ono totiž nejen, že je se celá řada nese v černém duchu, když se podíváme na obaly, ale on je černý i obsah každého výrobku. Moje zvědavost nabrala na obrátkách.

Jako první jsem vyzkoušela černou slupovací masku. Už několikrát jsem zkoušela černé slupovací masky, většinou byly v malém pytlíčku a jejich sundání bylo peklo. Ony jsou totiž k použití převážně v T-zoně, ale já si je musela dát na celý obličej, že :D Nevím, proč jsem si myslela, že tahle bude jiná. Po 15-20 minutách působení jsem nadávala jak špaček. Pleť jsem měla sice vyčištěnou, jako nikdy, ale trpěla jsem teda jak pes :D Takže poučení pro příště - používat jen na T-zonu! Ono je to dokonce napsané i na balení, ale myslíte si, že mě napadlo si text přečíst? Kdepak :D 

DERMACOL│NOVÁ ŘADA BLACK MAGIC

Na zmatňující hydratační gel jsem byla moc zvědavá. Gel podobného složení jsem používala od značky Nivea a byla jsem s ním moc spokojená. Gel od Dermacolu je skvělý! Příjemně voní po Aloe Vera, slibuje zlepšení vzhledu problematické aknózní pleti, zmatňuje, hydratuje, zbavuje nadbytečného mazu, zmenšuje velikost rozšířených pórů, zmírňuje podráždění, zabraňuje předčasnému stárnutí pleti a aby toho nebylo málo, tak obsahuje vitamin B3. Gel je černý, ne sytě, ale prostě je. Po rozetření po pleti se stává transparentním, příjemně chladí a během chvilky se pleť opravdu stává matnou. Já sahám po tomto gelu každý den a užívám si ho hlavně ve dny, kdy nikam nemusím, jsem doma a nesahám ani po žádném líčení. Díky gelu mám pocit, že je pleť hezčí a nepřipadám si tolik "bio" :D

A to nejlepší nakonec. U Dermacolu jsem se ještě nesetkala s podkladovou bází pod makeup, která by mi nevyhovovala. Zvědavá jsem tedy byla i na tu nejnovější - černou zmatňující bázi pod makeup Black Magic. Pleť má vyhladit, zmatnit, sjednotit její barevný tón, osvěžit pokožku, vyhlazuje nerovnosti a zvyšuje odolnost makeupu na pleti. Lákalo mě hlavně to, jestli se báze taky bude měnit před očima, jako černý gel, a pleť s ní bude pod makeupem stejně tak super, jako s bázemi předchozími. A víte co? Je! Celkově mě u této řady hodně baví ta nenásilná a příjemná vůně, která jemně podtrhuje všechny jednotlivé produkty no a makeup na bázi vypadá úplně skvostně! Bázi jsem si oblíbila natolik, že jsem si koupila ještě jedno balení přímo do svého kufříku, se kterým jezdím líčit.

Tyto černé novinky jsou super a díky jejich super textuře i vůni se mi daří je používat pravidelně.
Který produkt vás nejvíc zaujal?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Už jsem na tyhle produkty koukala taky. Nejvíc mě zaujala ta báze. Poslední dobou je sice moc nepoužívám, ale na tuhle jsem toho slyšela spoustu dobrého :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle řada mě zaujala. Ani jsem nezaznamenala, že takovou řadu Dermacol vydal :) díky za tip!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři