HUGO BOSS THE SCENT FOR HER

středa, listopadu 07, 2018

Ahoj krásky,
konečně jsem si pořídila vůni, kterou jsem tak dlouho dávala na své wishlisty. Pro mě tento parfém  Hugo Boss The Scent představoval srdeční záležitost od prvního momentu, co jsem ho spatřila. Pojďte si přečíst, proč mě tak uchvátil a jak moc jsem s ním spokojená (nebo možná taky ne).

Vůní jsem si rozhodla udělat radost. Proč taky ne. Měla jsem narozeniny, sešlo se mi několik darů, nějaká ta koruna a tím, že na největší provedení vůně byla uvalena 55% sleva, jsem měla ihned jasno. Musím ji okamžitě objednat. Co vám budu povídat, je příjemnější za vůni dát nějakých třináct stovek, než necelé tři tisíce,  no ne? Kvůli tomu já to Notino.cz tak miluju! 

HUGO BOSS THE SCENT FOR HER

Tentokrát jsem si ale vůni nenechala poslat poštou, ale protože jsem měla cestu do Brna, rozhodla jsem se pro osobní vyzvednutí v OC Letmo, kde je jak kamenná prodejna Notina, tak výdejna balíčků. Tak jsem učinila poprvé a zřejmě i naposledy. Slečny, které byly na výdejně, na mě působily jako spící panny. Pomalu se zezadu plahočily k pokladně, když se ptaly, co bych si přála, tak to bylo s tónem, jako by je to hrozně obtěžovalo, do toho jim spadl celý systém (vyzvedávání balíčku fungovalo přes taková zařízení podobným bankomatům), k jeho opravě se taky chvíli nikdo nehrnul, takže díky za tuto možnost, ale zůstanu věrná klasickému doručení poštou nebo kurýrem. 

Ale teď už zpět k parfému. Vůně má představovat jakého si tajného pomocníka při svádění a v samotném objektu svádění spolehlivě probudit vášně. Je určená všem moderním a sebejistým ženám, které ví, co chtějí a zapůsobíte s ní jak při denním nošení, tak při nějaké speciální příležitosti. Tou speciální příležitostí pro mě bude naše svatba, takže doufám, že mi vůně do té doby vydrží. 

Za tu dobu, co píšu recenze na nejrůznější parfémy, jsem se většinou setkávala s velmi bohatým složením. Tady ho ovšem příliš není. V hlavě je broskev s frézií. Srdce ukrývá vonokvětku a v samotném základu je kakao. Toť vše. Celkově je vůně ovocná, květinová. 

Vůni jsem si vyzvedla zabalenou v krásné pudrově růžové krabičce, která rozhodně evokuje ženskou jemnost. Nechybí zlatý nápis značky a název vůně. Po otevření krabičky mi do rukou vklouzl mohutný flakon se stejně jemnou růžovou vodou uvnitř. Opět nechybí název značky, jak na flakonu, tak samotném uzávěru. Nevím, jestli je to stále aktuální, ale četla jsem, že Notino nabízí i gravírovaní na lahvičku, pokud se třeba tuto vůni rozhodněte někomu věnovat, určitě je to super nápad. 

Já si vůni naprosto zamilovala. Není nijak výrazná, je jemná, ale smyslná zároveň. Zaujme na první přivonění. Šok jsem zažila v ten moment, když mi sestra řekla, že na mě nic necítí. Když jsem ji požádala, aby si přičichla pořádně, z šatů prý cítila aviváž a z vlasů šampon :D Potěšili mě ale ostatní, co vůni zaregistrovali. Pochválili mi ji a ptali se na název, takže jsem ji ráda doporučila dál. Je pravdou, že já na sobě necítím žádnou vůni, ale jsem ráda, když si takhle někdo všimne a je ostatním sympatická :) 

I když je toto jeden z pomocníků svádění a vy jste samy, nemusíte zoufat. Na webu Notino.cz totiž bude probíhat Singles Day! Co to je? Takový malý "svátek". Den plný slev pro nezadané, ale i zadané. Zkrátka pokud si chcete udělat radost, vy, nebo třeba svému partnerovi, tak můžete 11.11. využít nejrůznější slevy nebo dopravu zdarma. Já uvažuji právě o pánské variantě vůně The Scent pro svého milého. I když, poličku má plnou nejrůznějších vůní, tak možná si udělám radost já. Už zase :D

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Od Huga jsem ještě žádný dámský parfém nezkoušela. Ale pánské voní krásně :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři