HALLOWEEN MAKEUP VAMPIRE│Návod na jednoduchý a rychlý upíří look

pondělí, října 29, 2018

Ahoj krásky,
přiznávám, že tento měsíc nevím, kam dřív skočit. Není den, kdy bych nemusela někam jet nebo někde něco zařizovat. Do toho zastávám roli mámy na plný úvazek, ale jakožto velká milovnice makeupu jsem nemohla odpustit udělat alespoň tento jednoduchý upíří makeup, který můžete zvolit například na nějakou party.

HALLOWEEN MAKEUP VAMPIRE│Návod na jednoduchý a rychlý upíří look

V mobilu bych našla nespočet obrázků, kterými jsem se chtěla nechat inspirovat, ale bohužel, čas nebyl můj kamarád a já musela sáhnout po tom nejjednodušším, ale slušivém zároveň. Kdo mě zná trošku lépe, tak ví, že upíři a vše okolo je moje gusto a právě proto jsem se rozhodla, že vám ukážu, jak jednoduše dosáhnete looku, který můžete vidět na fotce a který vám přijde vhod, pokud nejste zrovna žádné makeup artistky a víte, že z vás nikdy nebude ani žádný Picasso přes makeup. 

Na tento look budete potřebovat:

  • světlejší makeup
  • bronzer nebo cokoliv jiného na vykonturování tváře
  • set/tužku pro úpravu obočí
  • podkladovou bázi pod stíny
  • černou kajalovou tužku
  • černý stín a stín s oranžovým/fialovým/růžovým/hnědým tónem
  • řasenku nebo umělé řasy
  • vínovou rtěnku
Jako první jsem na pleť nanesla ten nejsvětlejší makeup, jaký jsem doma našla. Tuším, že to byl jeden ze světlých odstínů makeupu Cover od Dermacolu. Dál jsem vykonturovala tvář a celý obličej jsem zafixovala pudrem. Zvýraznila jsem obočí a mohlo se jít na líčení očí. Na celé horní víčko jsem nanesla podkladovou bázi (Freedom Makeup Pro Eye Primer) a do ohybu oka jsem nanesla právě ten stín, ve kterém se mi zdá, že vidím všechny odstíny barev, které jsem vám vypsala výš. Našla jsem ho v paletce od Makeup Revolution By Petra a to pod názvem My Precious. On v paletce působí hnědo-červěně, možná že až cihlově, ale na oku po rozblendění udělal přesně to, co jsem chtěla. Vznikl mi super podklad pro černý stín, kdy oko bude vypadat přesně tak než jakémukoliv upírovi z The Vampire Diaries na obličeji naskákali v oblasti očí žilky :D Jo, a nanesla jsem ho i lehce pod oko. Než jsem nanesla černý stín, vzala jsem si černou kajalovou tužku, zapalovač a hrot jsem roztavila. Hmotu jsem nanesla na štětec, chvíli počkala, než vychladne a poté jsem ji nanesla na celé pohyblivé víčko. Štětcem na blendení jsem ho celé pokryla a vystínovala směrem do ohybu oka. Na pohyblivé víčko jsem potom nanesla černý stín Allblackeverything ze stejné paletky. Černou jsem nanesla i na spodní víčko. Do oblasti pod obočí a na zjemnění přechodů se mi nejvíce osvědčil stín #Nofilter, po kterém často sahám i při tvoření denního líčení. Nakonec jsem na oko nalepila umělé řasy, řasenkou nalíčila řasy na spodním víčku a chybělo jen přetřít rty nějakou výraznou barvičkou. Já jsem si tento odstín vytvořila smícháním dvou rtěnek od Makeup Revolution ze sady rtěnek Vamp Collection. Tyhle rtěnky mají jak jednotlivě, tak v sadách (tuším, že jsou po šesti rtěnkách) a najdete i jemnější nositelné odstíny, takže určitě doporučuji mrknout na Notino.cz. Jinak zpátky k těm rtům. Překryla jsem rtěnku Dusk Till Dawn odstínem Intense Noir a vznikla z toho dokonalá vínová tmavá červená. 

HALLOWEEN MAKEUP VAMPIRE│Návod na jednoduchý a rychlý upíří look

Jak asi vidíte, k podtrhnutí looku mi úplě skvěle posloužily barevné kontaktní čočky od značky Alensa s názvem Red Devil. Na takové příležitosti, jako je Halloween, jsou barevné čočky úplně perfektní! 


A to je vše :) Během chvilky jsem měla hotovo a spokojená jsem byla na maximum. Tedy, alespoň v té mojí uspěchané situaci a omezených možnostech pro tvoření. Vím, že by to šlo udělat o dost lépe, ale snad někdy příště :)

Co vy a Halloween? Prožíváte ho nějak nebo vás nechává chladnými?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři