SVETBOT.CZ│Moje nová perka by Tamaris

pondělí, října 29, 2018

Ahoj krásky,
vzpomínáte si na článek, který byl věnovaný botám a ve kterém jsem se zmiňovala, že pro letošní podzim žádné nepotřebuji? Omyl! Vysoké podpatky jsou sice fajn, ale pravdou je, že běhat v nich za mojí dcerou příliš nešlo, takže jsem si řekla, že svůj botník rozšířím o nějaké nové boty, které by byly ideální na každodenní nošení a byly líbivé i pohodlné zároveň. 



Moje hledání začalo na webu www.svetbot.cz. Jak už jsem zmiňovala, hledala jsem spíš modely, které byly při zemi, tedy pokud šlo o výšku podpatku nebo platformy. Měla jsem poměrně jasnou představu. Líbil by se mi nějaké boty ve stylu jezdeckých perek. V dobách, kdy jsem ve stájích trávila celé dny, to byla moje nejoblíbenější obuv a úplně si vzpomínám na ten boom, kdy tento typ bot naprosto ovládl módní svět. Nedivím se, boty jsou to pohodlné a hodí se prakticky ke všemu, obzvlášť teď na podzim. 

Pokud jde o můj výběr, tak jsem se rozhodovala mezi třemi modely, které můžete vidět níže. U prvních se mi líbilo zpracování bot i to, že sahaly až nad kotník. Druhé, které se mi líbily, byla úplně klasická černá perka na gumu a třetí model byl doplněný o přezky. Tyto jsem na webu zahlédla i v provedení s perličkami, ale na mě by už byly příliš nazdobené. 

Jelikož moje rozhodování nebralo konce a chystala jsem se do Brna, řekla jsem si, že boty omrknu a vyzkouším přímo na prodejně. Všechny modely, které se mi líbily, jsou značky Tamaris, takže jsem se vydala přímo do jedné z Brněnských prodejen.


Vyzkoušela jsem si všechny tři modely, mezi kterými jsem váhala. Ta vyšší perka mi vůbec neseděla na noze. Vrchní vyšší část se poměrně dost krčila a tak jsem se rozhodla vyzkoušet další. Tato skutečnost je poměrně zamrzela, protože mi právě tyto boty padly do oka jako první a myslela jsem si, že to budou právě ony, které se mnou odjedou domů. Druhé boty k mojí smůle neměli v mé velikosti. Zkoušela jsem boty o číslo menší a i když mi perfektně sedly na nohu, při chůzi mě dřely do paty, takže se šlo na další. Jak už jste nejspíš pochopily z fotografie, právě poslední boty s přezkami mi na nohu sedly jako ulité a já s nimi spokojeně odkráčela z prodejny. Mám z nich opravdu radost a jsem moc ráda, že jsem si boty vyzkoušela raději naživo, než abych objednala některé, se kterými bych měla problém a pak zdlouhavě řešila výměnu apod.

Pokud hledáte podzimní nebo jakoukoliv jinou obuv, určitě se na web podívejte a nechte se inspirovat. Najdete tam nepřeberné množství nejrůznějších modelů a věřte mi, že svůj název web nenosí jen tak náhodou.

Co vy a perka? Nosíte je nebo dáváte přednost jiné obuvi?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři