GARNIER FRUCTIS BANANA SUPER FOOD VYŽIVUJÍCÍ MASKA PRO SUCHÉ VLASY

sobota, září 22, 2018

Ahoj krásky,
můj hon za krásnou hřívou pokračuje. Říkala jsem si, že až do svatby se budu od barev držet dál. Nevydržela jsem to a na svoje ombré a vyšisovanou barvu od sluníčka jsem hodila středně hnědou. Po předchozích zkušenostech jsem ovšem nechala barvu na vlasech pouhých 10 minut a tak jsem snad poprvé docílila odstínu, který jsem skutečně chtěla. Navíc, u barvy, kterou jsem použila, mám vyzkoušené, že se postupně vymývá a nenechává na vlasech nevzhledné odrosty, co já osobně uvítám. 

Toto je (nebo alespoň v to doufám) poslední zásah, který jsem si na vlasech napáchala. Odteď už hodlám vlasy jen hýčkat a dopřát jim kvalitní péči a právě k tomu mi může dopomoct produkt, o kterém vám chci dnes napsat pár řádků.

GARNIER FRUCTIS BANANA SUPER FOOD

Řeč bude o Garnier Fructis Banana Hair Food. Tento vlasový zázrak má hned troje využití! Můžete ho použít jako kondicionér, kdy okamžitě vlasy vyživý, zabrání zacuchání vlasů a dodá jim lesk. Pokud se rozhodnete pro variantu masky na vlasy, dopřejete svým vlasům hloubkovou výživu,  díky které budou vlasy lesklé, pružné a hydratované. Tou poslední možností je bezoplachová péče, která vlasy udrží jemné, lesklé a konečky vlasů jsou na první pohled zdravější. 

Tento produkt svůj úspěch získal především díky svému složení. Obsahuje 98% ingrediencí přírodního původu a obohacený o výtažky ze superovoce. 

Znáte tu frázi, že jste to, co jíte? Tak podobně jsou na to i vlasy.  Proč jim nedopřát jen to nej? Celá řada Hair Food představuje čtyři varianty masek:

  • Banana Hair Food - Maska, kterou mám já a kterou ocení ty z vás, které mají suché vlasy.
  • Macadamia Hair Food - tohle provedení mě lákalo asi nejvíce, každopádně i přes velký úspěch s banánovou maskou, si pro makadamii půjdu na Notino.cz, kde masky seženete od 157,- Kč. Tato maska je ideální pro nepoddajné vlasy. 
  • Goji Hair Food - maska pro barvené vlasy
  • Papaya Hair Food - maska pro poškozené vlasy (řekla bych, že toto bude nejžádanější maska, co se týče slibovaného účinku).
GARNIER FRUCTIS BANANA SUPER FOOD

Ani nevíte, jak dlouho jsem se na tuto masku třásla! Všude jsem na ni slyšela jen samou chválu a samotnou mě zajímalo, jaká bude. Kromě úžasné vůně vás může potěšit i to, že masky jsou zcela veganské, plné přírodních ingrediencí, dermatologicky testované a obsahují spoustu rostlinných olejů. Naopak v nich nenajdete žádné silikony, parabeny nebo umělá barviva.

Jak jsem psala výše, doma mám zatím banánovou variantu a řeknu vám, že mám co dělat, abych se do ní nepustila :D Ono by se možná po pozření zas až tak moc nestalo, když se jedná takřka o zcela přírodní produkt, ale riskovat to nebudu a masku budu nadále používat k tomu, k čemu je určená. Než jsem se dala do psaní této recenze, chtěla jsem mít masku vyzkoušenou na všechny tři způsoby, ke kterým ji lze použít. Kondicionér s vlasy udělá vážně divy. Po vysušení se vlasy krásně rozčesávají a jsou velmi jemné a lesklé. Když produkt používám jako masku, nechávám ji ve vlasech 10 minut. Mám vyzkoušené, že když jakoukoliv masku nechám ve vlasech delší dobu, brzy se mi vlasy mastí a mohu je druhý den umýt. A využití jakožto bezoplachové péče je perfektní! Doporučuji ho hlavně na suché konečky, které jsou rázem oživené a vypadají mnohem lépe. 

GARNIER FRUCTIS BANANA SUPER FOOD

Produkt hodnotím jako velmi povedený! Garnier produkty na vlasy prostě umí. Snažila jsem se, aby z fotek bylo vidět, že vlasy jsou skutečně jemné a hebké. Vlasy jsem nechala volně uschnout a v průběhu sušení jsem je několikrát pročesala hřebenem, aby byly rovné a já nemusela zbytečně sahat po žehličce. Za mě je toto jeden z nejlepších výrobků/masek na vlasy, jaký jsem v poslední době vyzkoušela. 

A co vy? Máte s tímto výrobkem zkušenost?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já měla tuhle ve vzorečku a musím si pořídit plné balení, protože je maska fakt super! :) A ta nádherná vůně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak! Já už se nemůžu dočkat, až mi přijde ta Macadamia O:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také má tuhle banánovou a jsem z ní nadšená!! Všechno splňuje, tak jak maska má. Navíc, když jsem venčila pejska, tak jsem cítila banánovou vůni, si říkám co to může být a pak mi došlo, že mi takhle krásně voní vlásky :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři