SALLY HANSEN Insta Dri rychleschnoucí lak na nehty

úterý, září 25, 2018

Ahoj krásky,
konečně jsem se dokopala k tomu, abych si udělala nové drápky. Svoje nehty mám namodelované gelem, protože jsem o ně nechtěla přijít. Je mi totiž jasné, že bych některý z nich ulomila v autě nebo při úklidu doma. Takhle jsem si pojistila, že mi nehty nějakou chvíli vydrží. 

Tady ta varianta (nehty potažené gelem) je pro mě poslední dobou víc než vyhovující. Nehty mám zpevněné a můžu na nich střídat laky na nehty jak mě jenom napadne. A že jich doma mám! Ani nevíte, jak se těším, až nehty obléknu do tělových, tlumených fialových nebo vínových odstínů. To nastane (alespoň pro mě) teprve ten pravý nefalšovaný podzim.

SALLY HANSEN Insta Dri rychleschnoucí lak na nehty

Když se na pultech prodeje objevily tyto nové laky na nehty Insta Dri od Sally Hansen, hned jsem věděla, že některý z nich musím vyzkoušet. Volila jsem takový, aby se dal vzít ke všemu a myslím, že s odstínem 213 Mauve It se mi to rozhodně povedlo :) Jedná se o takový mix tělové/broskvové/pudrově růžové, která na nehtech vypadá úžasně.

Jak je psáno v názvu. Lak je rychleschnoucí a je tak určen k vytvoření krásné manikury během několika málo minut. Slibuje zářivou a sytou barvu, vysoký lesk, pohodlné nanášení a dlouhotrvající výdrž. Laky jsou v zajímavé skleněné lahvičce a štěteček je poměrně široký a hustý. Mě ale takové štětečky nevadí. Právě naopak. Dobře se mi s nimi lak nanáší a během okamžiku pokryjí lakem celý nehet. V oficiálním popisku u tohoto laku se pro lepší krytí doporučují dvě vrstvy laku. Ale pozor na to. Lak pak hrozně dlouho schne. Na povrchu je suchý rychle, ale při dotyku se vám lak okamžitě zničí. Chce to trošku šikovnosti, na štěteček nabrat barvičky tak akorát a snažit se nehet hezky nalakovat už napoprvé. Zdá se to možná složité a problémové, ale věřte mi, že to tak těžké není. Zkoušela jsem taky přes lak dát nějaký finish, abych barvu ochránila před případným odštípnutím, ale lak se s ním příliš nekamarádil. Začal dělat mapy, rýhy v laku a tak jsem se tady na ten krok raději vykašlala. Překvapilo mě, že i bez top coatu lak na nehtech vydržel poměrně dlouho bez poskvrny. U někhóho na blogu jsem četla, že se lak začal brzy po aplikaci loupat. Pamatujte na to, že je třeba mít nehtíky dobře odlakované, ale také odmaštěné, aby potom lak nedělal na nehtech neplechu. Stačí si po odlakovaní pořádně umýt ruce mýdlem a dobře je vysušit. Klidně chvilku počkejte, než začnete s lakováním. Po tomto by měl na nehtech držet každý lak :)

Laky jsou tedy opravdu vytvořené tak, abyste je jen vzaly, hodily na nehty, nechaly zaschnout a šly. Nic víc k nim není potřeba. Ani nevíte,jak jsem ráda, že laky jsou k dostání taky na Notino.cz. Právě tady jsem si pořídila téměř všechny laky z kolekce Miracle Gel a s laky Insta Dri mám podobný plán. Zuby si brousím hned na několik odstínů. Rozhodně si nenechá uniknout odstín číslo 193 Slick Slate, 183 Making Mauves nebo 393 Cinna-Snap. Na eshopu jsou laky k dostání od 139,- Kč.

Věřím, že těmito laky si Sally Hansen získá spoustu slečen a žen, které si potrpí na hezky upravené nehty a zároveň je nebaví nad úpravou nehtů nebo lakováním trávit "půl dne".

Co na laky říkáte? Máte je vyzkoušené?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. To je krásný odstín! a máš super úžasné nehty

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od Sally zatím žádný lak nevyzkoušela, ikdyž na ně pokaždé se zájmem koukám jak v obchodě tam i na různých stránkách. Mají opravdu krásné barvy tak snad se k tomu taky jednou dokopu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Prvně si dovolím zmínit, tvé nehty :-) máš je krásné!! A odstín laku se mi také líbí. Na začátek podzimu fajn :-) mám ráda laky na nehty od Sally Hansen.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři