DERMACOL NOVINKY│Holographic Lips lesky na rty, Touch&Cover korektor v klikacím peru & Waterproof eyebrow voděodolné řasenky na obočí

sobota, září 29, 2018

Ahoj krásky, 
Dermacol si pro nás opět připravil hromadu novinek a hned, jakmile se mi do rukou dostal růžový balíček s těmito produkty, jsem věděla, že rozhodně budou stát za to! Nebudu vás dlouho napínat a hned se na to společně vrhneme. 

Tyto lesky se na pultech prodejen objevily už někdy v létě, takže se o nějaké žhavé novince moc mluvit nedá, každopádně pokud jde o samotný lesk, tak to pro mě rozhodně novinka je. Doposud jsem žádný lesk nebo rtěnku podobného typu nezkoušela. Když už, byly to klasické lesky na rty buď s nějakým shimmerem, nebo klasické lesky, které rty barevně natónovaly. Celkově lesky příliš nevyhledávám. Většinou jsem se setkala s těmi, které rty nepříjemně slepovaly k sobě a o to jsem dvakrát nestála. Tady je ovšem všechno jinak. 

Dermacol Holographic lips holografické lesky na rty

Dermacol Holographic lips holografické lesky na rty

Lesky obsahují holografické částečky, které dokonale odráží lesk. V praxi to znamená, že lesk hází pokaždé jinou barvu, když se nějak natočíte nebo svítí sluníčko. Rozumíme si. Nečekejte žádný hubolep. Lesky jsou překvapivě velmi lehké, dobře pigmentované a na rtech vypadají velmi nevšedně! Pokud jde o odstíny, těch je k dispozici celkem 5, ale jsou číslované 1-6, kdy číslo 4 chybí. Schválně jsem se koukala i na web Dermacolu, jestli třeba ten jeden odstín nemám záměrně, ale ne. Našla jsem jich opravdu jen pět, takže se možná vloudil nějaký šotek při tisku štítků. Těžko říct. 

Dermacol Holographic lips holografické lesky na rty

Snažila jsem se vám odstíny nafotit jednotlivě, ale tady ten "holo" efekt není příliš výrazný. V reálu je to ale jiná paráda! Pro každodenní nošení bych volila nejspíš odstín číslo 1. Ostatní barvičky bych si dokázala perfektně představit u nějakého festivalového looku. Lesk koupíte za 199,- Kč. 

Na tuto novinku jsem se moooc těšila! S korektory se celkově dá poměrně dobře kouzlit, pokud tvoříte nějaké líčení. Můžete s nimi potlačit nejrůznější nedokonalosti, pleť vykonturovat nebo projasnit některá místa na obličeji. Nemusím asi zmiňovat, že korektor v klikacím peru se štětečkem je maximálně praktický. Manipuluje se s ním úplně úžasně, jen se mi sem tam stane, že čudlík, který musíte stlačit, aby se korektor vytlačil na štěteček, se mi na sekundu zasekne do pera a potom vyskočí. Uvidím, jestli se to častějším používáním spraví (dělá to pouze jeden odstín), každopádně to korektoru neubírá na funkci.

Dermacol Touch&Cover rozjasňující korektor

Dermacol Touch&Cover rozjasňující korektor

Dermacol Touch&Cover rozjasňující korektor

Korektor můžete najít ve třech odstínech. Já jsem si zamilovala ten nejsvětlejší. Používám ho na projasnění oblasti pod očima, ve středu čela a na bradě. Jeden večer jsem si s líčidly sedla k zrcadlu a zkoušela obličej vykonturovat právě za použití nejrůznějších bronzerů a korektorů, no a nestačila jsem se divit, co to s obličejem udělá. Navíc, když jsem korektor zkoumala, objevila jsem v něm i drobounké částečky shimmeru, který ta místa, kam korektor použijete, projasní. Přiznám se, že korektor používám převážně na to projasnění, než nějaké zakrytí nedokonalostí. Momentálně mám pleť poměrně solidní, tak to ani není příliš potřeba :) Korektor je k dostání od 299,- Kč. 

Hned na začátek se přiznám, že jsem k těmto řasenkám byla trošku skeptická. Bylo to z toho důvodu, že jsem v minulosti jednu řasenku na obočí od jiné značky zkoušela a nedopadlo to zrovna podle mých představ. Obočí jsem měla slepené k sobě, šly v něm vidět tahy po štětečku a barvy jsem na něm měla tolik, jako bych ho právě barvila, takže jsem až do dnešního dne, teda, do té doby, než mi do rukou přišly tyto řasenky, jsem pro úpravu obočí používala hlavně stín. Při prvním použití jsem na sebe nevěřícně zírala. Obočí jsem měla krásně vykreslené, stejnoměrně obarvené, vůbec nebylo slepené, nebyl na něm ani velký nános barvy a samotná barva byla během chvilky hned suchá. Řasenky mají malinký kartáček, se kterým se dá obočí krásně vykreslit od jeho kořene až po "ocásek".

Dermacol Waterproof eyebrow mascara voděodolná řasenka na obočí

Co vás jistě potěší, tak to, že řasenka je k dostání ve třech odstínech. Výrobci mysleli i na blondýnky, těm je určený odstín číslo jedna. Další dva uvítají především brunetky nebo černovlásky. Já vám nevím, ale i když někdo nosí černé vlasy, přijde mi lepší a přirozenější, když má slečna obočí hnědé. Klidně hodně tmavé, ale prostě hnědé. Na mě ta černá působí hrozně tvrdě a když se zrovna nepyšníte super pěstěným a tvarovaným obočím, pak to vypadá, jako byste místo obočí měly dvě spermie :D Toto přirovnání vymyslela moje kamarádka a mě tím úplně odrovnala :D Nejvíce mi sedlo číslo 2 a opravdu ho od té doby, co ho mám, používám každý den :) Koupíte za 199,-

Jak jsem psala na začátku, tyto novinky se Dermacolu opravdu povedly a myslím si, že vás si získají stejně, jako mě :) 

Který produkt vás zaujal nejvíce?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. jsou hezké ale já bych je nevyužila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že na klasické nošení lesky příliš nebudou :( nebo alespoň já si je na sobě takhle taky představit nedokážu :)

      Vymazat
  2. Pro mě nositelné odstíny rtěnek je snad 01 a 03 :) Ty ostatní mě moc neberou :) Řasenka na obočí mě docela zaujala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Mám jeden odstín toho holografického lesku a nesedí mi moc :-/ mě tyhle novinky nezaujaly.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři