BEYONCE HEAT KISSED EAU DE PARFUM

neděle, září 30, 2018

Ahoj krásky,
další recenze parfému na sebe nenechala dlouho čekat. Zářím odstartoval v naší rodině narozeninová maraton a já jsem zároveň začala pomaličku shánět i dárky na Vánoce. Většinu osazenstva hodlám obdarovat ručně pletenými dekami z merino vlny, ale je jasné, že nějakou drobnost ještě přikoupím. V případě mojí mámy to byla právě tato vůně od Beyoncé Heat Kissed, o které vám tu napíšu pár řádků.

Jednu vůni od Beyoncé jsem vlastnila snad před pěti lety a byla to ta fialová varianta s názvem Midnight Heat. Právě na tu mi máma tajně chodila. Vlastně, ani ne tajně. Vy si spíte, máte ještě chvíli, než vám zazvoní budík do školy a najednou slyšíte jen "cccc", "ccc". Z toho jsem uvážila, že mamce asi bude vonět taky :D Ani nevím, že mi to trvalo takovou dobu a tuhle vůni jsem se ji rozhodla pořídit až teď.

BEYONCE HEATH KISSED EAU DE PARFUM

Vzhledově mi dokonale evokuje podzim! Osobně si bez vínové barvy podzim představit zkrátka nedokážu. V kombinaci s šedou nebo černou je to naprostá pecka! Právě takový je i flakon vůně. Připomíná mi nádobku nějakého elixíru, ve kterém se může ukrývat třeba nějaký nápoj lásky. Na té je totiž parfém založen. Má symbolizovat přitažlivost mezi dvěma lidmi, kdy jedinou vonnou jiskrou zažehne spalující vášeň. Vůni si zamilujete, pokud máte rády ovocné a květinové tóny. V hlavě parfému se ukrývá liči, mango a pitahaya. Srdce v sobě snoubí květ jasmínu, marocké růže a orchidej. No a v samotném základu je mé oblíbené santalové dřevo, pačuli a vanilka. 

I když se vůně řadí právě mezi ty květinové a ovocné, zprvu na vás dýchne velmi příjemný kořeněné podtón. Dál se jeví poměrně sladkou, ale ne přeslazenou. Všechny jednotlivé prvky, které vůně obsahuje, si spolu skvěle sedly a celkově vytváří dokonalou souhru. 

Hodně mě překvapila i její výdrž. Většinou, i když si vůně všimnou druzí, tak já ji na sobě příliš necítím, ale tady ta mě doprovázela skutečně dlouhou dobu. Možná, že už nebyla tak intenzivní, jako na začátku, ale za mě na poměrně levnou vůni, je ta výdrž obstojná.  

Vůně není žádnou novinkou. Na trhu je k dostání tuším už od roku 2015 a měla by to být poslední vůně, která uzavřela "rodinu Heat". Vůně je sama o sobě skvělá. Dostane se vám pod kůži, zaútočí na vaše smysly, a co mě hodně překvapilo, bylo i to, že ve velké míře hodně voní mužům. Další příjemnou věcí pro vás určitě bude, že tato vůně je velmi cenově dostupná a za 100 ml výrobku můžete zaplatit 333,- Kč. Objednávala jsem klasicky na Notino.cz, kde máte na výběr hned z několika velikostí produktů. 

Doufám, že se s ní mámě trefím do vkusu a že z ní bude mít na Vánoce pod stromečkem radost. Možná, že ji k parfému pořídím ještě deodorant v rozprašovači, který se skvěle hodí do kabelky. Takový dárek potěší jistě každou ženu ;)  

Vyzkoušely jste některou z vůní od Beyoncé? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Žádnou vůni od Beyoncé jsem nezkoušela :) ale s tím podzimem máš pravdu, z tohoto flakónku přímo sálá :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři