DERMACOL NOVINKY│Aroma Ritual sprchový gel s vůní zeleného čaje a opuncie & Sleeping + Morning Beauty Mask

úterý, září 04, 2018

Ahoj krásky, 
pokud jde o novinky u Dermacolu, tak ten nás jimi v následujících týdnech doslova zahrne a jedna bude lepší, jak druhá! Věřte mi! A já tu pro vás mám recenzi hned na tři novinky, které se mi před pár dny dostaly do rukou. 

Není žádnou novinkou, že se řada sprchových gelů Aroma Ritual čas od času rozroste o další členy a právě toto je dnešní případ. Nově můžete sehnat kromě původních vůní i sprchový gel s vůní zeleného čaje a opuncie. Zelený čaj miluju, jak v hrnečku, tak v kosmetice, takže tato vůně se mi zamlouvá. Ve spojení s opuncií je vůně taková svěží, možná až jarní. Já se na podzim pravidelně balím do kombinace belgické čokolády a pomeranče, ale jak říkám, vůně je to velmi příjemná. 

DERMACOL NOVINKY│Aroma Ritual sprchový gel s vůní zeleného čaje a opuncie & Sleeping + Morning pleťové maska

Dalšími novinkami jsou pleťové masky. Ale pozor, není to totiž maska jako maska. Nemusíte čekat několik minut, než ji smyjete, sloupnete apod., ale můžete s ní jít normálně spát. Pokud mluvíme o té variantě na noc. Tu jsem si teda moc oblíbila, hlavně pro to, že se dá použít i jako noční krém a ráno ji stačí umýt vlažnou vodou. A upřímně, pokud byste ji nesmyly, nic by se nestalo. Přes noc se do pleti krásně vstřebá. Při aplikování se vám ji nepodaří až tak úplně zapracovat do pleti. I když ji hodně rozetřete, pořád vidíte tenoučký film, který zanechá na pleti. Taky je to maska, že jo, tak co bychom chtěly... Ale ráno je pleť opravdu super. Samotná maska je poměrně hutná. Vůně není nijak přehnaně parfemovaná a jestli vás zajímá složení, nebo alespoň složky, které během spánku budou o pleť pečovat, patří mezi ně koenzym Q10 nebo máslo Karité, které pleť vyživuje. Maska vám pomůže odstranit nečistoty po noční regeneraci kůže, zbavuje pleť zašedlosti a únavy. Také zpomaluje předčasné stárnutí pleti, podporuje buněčný metabolismus a zpevňuje pleť. 

U ranní masky je vůně znatelně příjemnější. O tu se postarala vůně pomerančů a spojení s kofeinem je pro ranní start jako stvořená. Obsahuje také přírodní oleje, které pleť vyživují. U této masky si budete muset na výsledek chvíli počkat, ale vážně jen chvilku. 5 minut. To jde, ne? Potom jí stačí umýt vlažnou vodou. Opět se mi dostavil parádní výsledek, pleť byla příjemná na dotek a na pohled mi přišla hezčí, prozářenější. 

S těmito novinkami Dermacol rozhodně nešlápl vedle ;) 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Podzim je teda nabitej novinkama, těšim se na novinky z dekorativky, ale je fakt, že mě Dermacol už uspokojil novýma odstínama 16 h lip color :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tak ty se povedly :) budu se na ně muset mrknout více.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Nočné masky mám rada, takže po tejto tiež určite siahnem.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Noční maska se mi docela zamlouvá. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Sprcháč i ranníhttps://monalisabeautyeri.blogspot.com/ masku jsem si hned musela pořídit :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři