HELLO SEPTEMBER

sobota, září 01, 2018

Ahoj krásky, 
máme tu 1. září. Začátek nového školního roku (vím, že do škol jdou děti až 3.9.), moje máma slaví narozeniny a pro mě se tento měsíc stal jakýmsi milníkem, protože pro mě představuje takový pomyslný start pro spoustu věcí, které bych v tomto měsíci chtěla stihnout, nebo události, které se dneškem stanou skutečností a budou mě pronásledovat několik dalších měsíců.

Ani nevíte, jak moc jsem se na tento měsíc těšila. Především kvůli tomu, že v září nám oficiálně začíná podzim, který já ze všech období miluju naprosto nejvíc, oproti takovému létu, kterému už několik týdnů zpět nemůžu přijít na chuť. Těším se na to, až budu moct na dveře pověsit novou podzimní dekoraci, nebo až si uděláme s Magdalénkou nějaké podzimní fotky v suchém listí. 


Kdo mě sleduje na Instagramu nebo poctivě čte moje články, ví, že nás za několik měsíců čeká svatba. Kromě plánování a zařizování všeho, co k této radostné události patří, jsem se rozhodla trošku vyladit i sebe. Nechci psát, že bych začala držet nějakou dietu nebo přestala jíst to, či ono. Hodlám jen najet na takový zdravější životní styl, nejíst nesmysly a pravidelně se hýbat. Je mi jedno, jestli se číslo na váze pohne směrem dolů, nebo bude pořád stejné. Postavu chci jen zpevnit a celkově se ve svém těle cítit dobře. Když jsme byli na dovolené v Jižních Čechách, opět jsem přišla na chuť jízdě na kole. Do té doby jsem ke kolu měla spíš negativní vztah. Bylo to proto, že moje kolo, které je snad dodnes u rodičů v kolárně, bylo šíleně těžké, špatně přehazovalo a já jsem po jízdě na něm byla vždy sedřená jak kůň. Proto jsem se na nějaké cyklo výlety příliš netvářila. Přítel si dokonce myslel, že na kole vůbec neumím :D A myslel si to do té doby, než jsem na ně před ním sedla a rozjela se ještě s Magdalenkou v sedačce, kterou jsem za sebou poctivě vozila, kamkoliv jsme se vydali. Jízda s desetikilovou zátěží kolikrát byla znát, ale říkala jsem si, že to mám v rámci tréninku :D a pak jsem na sebe mohla být patřičně pyšná, že jsem pro sebe/nás něco udělala. Momentálně se věci mají tak, že jsem si k nám nechala přivést kolo mojí sestry, která na něm všeho všudy, co ho má, seděla snad 3x, pořídila jsem sedačku pro Magdalenku a chci každý den něco málo ujet. Nehodlám trhat rekordy v počtu kilometrů. Spíš se kocháme, než bychom se nějak hnaly kupředu, ale tohle je jedna z aktivit, která mě baví hlavně kvůli tomu, že pro sebe něco udělám a můžu u sebe mít malou. Na kolečkové brusle jsem nezanevřela, jezdím pořád. Ještě k tomu #healthylifestyle... Na Pinterestu jsem našla spoustu manuálů/plánovačů, které znázorňovali, jak dlouho předem je potřeba jisté věci zařídit a právě ten #bodytunning byl připisován tuším 6-8 měsícům před svatbou. To stíhám. My do ní máme cca 9 :D takže žádný problém...

Protože jsem chronický plánovač, v průběhu  týdne bych ráda omrkla v papírnictví diáře pro rok 2019. Už teď vím, že bude hustě popsaný, takže určitě budu volit takový, abych si každý den mohla rozvrhnout na jednu stránku. Jestli máte tipy na nějaký diář, který by stál za pořízení, tak sem s nimi ;)

Taky mám nový podnikatelský záměr. Několikrát jsem se na IG zmiňovala o tom, že šiju vnitřní tašky do Obag kabelek. K tomuto šití hodlám přidat ještě šití pro miminka. Momentálně mám rozpracovaný jeden set Magdalence do postýlky, ale do čeho jsem se teda úplně zamilovala, jsou polštářky z minky ve tvaru mráčku, měsíčku, hlavy Mickey Mouse nebo korunky s bambulkama na každém hrotu. Měli jste mě vidět, jak jsem si celá šťastná nesla domů ten obrovský pytel dutého vlákna na výplně polštářků :D Mě k radosti stačí fakt málo. Jakmile budu mít vše hotovo, určitě vám výsledek ukážu ;) 

Taky mě čeká oslava mých narozenin. Sice až v říjnu, ale slavím čtvrtstoletí, takže to je svým způsobem událost. Já jsem nikdy nebyla na nějaké mega oslavy nebo party. Spokojím se, když se k nám sjede rodina, dají si kávu, čaj, víno nebo něco ostřejšího, ochutnají dort, který má v plánu objednat a který by obsahoval to, z čeho by byl svatební dortík, a po hodinách sezení se zase všichni rozjedou ke svým domovům. 

Koncem října bych taky ráda navštívila svatební salon, ze kterého budu mít šaty. Měli by mít už naskladněné všechny novinky pro rok 2019 a i když mezi nimi mám své oblíbence, něco mi říká, že se nakonec rozhodnu pro jedny z kolekce 2018. Některé už jsem totiž měla možnost obléknout a rozhodnout se, které jsou hezčí, bylo vážně peklo. Pak mi bude stačit salon navštívit až někdy po novém roce pro případné úpravy a pak, až bych si šaty měla odvážet domů. O salonu vám později napíšu samostatný článek, protože s tak milou obsluhou a celkově profesionálním přístupem jsem se už hodně dlouho nesetkala. 

Doufám, že se mi podaří vše zvládnout nebo stihnout tak, jak jsem si naplánovala, protože toto je jen stručný výčet toho všeho. Tak mi držte palce ;)

Jak se těšíte na podzim vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ráda jsem si článek přečetla, četl se úplně sám, už se těším na další. Svatba určitě vyjde a podnikatelský plán podporuji a už se těším na věci pro mimča :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mě moc těší, děkuji! Určitě se pochlubím, momentálně jsem plná nápadů, takže to vypadá, že u jednoho setu do postýlky určitě nezůstanu :D :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři