Co ukrývá zářijový Glanc Box?

čtvrtek, září 27, 2018

Ahoj krásky,
opět se mi do rukou dostala tato tajuplná krabička s kosmetikou a užitečnými věcmi pro domácnost. Osobně mám Glanc Box hrozně ráda, protože kromě nových produktů z kosmetického světa získám i nejrůznější přípravky pro čistou domácnost, což jakožto máma na mateřské rozhodně uvítám! A co všechno se v krabičce ukrývalo?


Bref Perfume Switch
WC bloky tu asi nemusím dlouze představovat. Nový Bref představuje novinku, která se skládá hned ze dvou vůní. Za sucha blok voní po jablku, ale po spláchnutí se rozvine vůně leknínu. Překvapilo mě, jak intenzivní po aktivaci vodou vůně je. Blok seženeš ve třech voňavých variantách a v balení jeden, nebo tři košíčky.

Dove Anti-Stress
Je tvé tělo dlouhodobě vystavováno stresorům v podobě znečištěného ovzduší? Tak je tento sprchový gel přímo pro tebe! Jemně odstraňuje nečistoty uložené v pórech a pokožku provoní něžnou vůní jasmínu a santalového dřeva.

Persil Premium Duo-Caps
U nás doma peru jedině v pracím gelu nebo právě s těmito kapslemi. Není nic jednoduššího, než ji vzít z krabičky, hodit do bubnu pračky, na to oblečení a pračku zapnout. Kapsle obsahuje novou vysoce účinnou recepturu v praní prádla a navíc nádherně voní!

Kamil sprchový gel - Citron&Podmáslí
V boxu jsem našla i miniaturu tohoto sprchového gelu. Přiznám se, že kombinace citronu a podmáslí mě trošičku zarazila. Každopádně gel nechává pokožku vláčnou a hebkou. pH gelu je neutrální a kožní snášenlivost byla dermatologicky prokázána.


Signal Long Active Nature Elements Coco White
Na tuto pastu  jsem byla obzvlášť zvedavá. Kokos miluju a v zubní pastě jsem žádný jiný extrakt kromě mentolu nebo máty snad ještě neviděla. Čištění je luxus! Kokos jde z pasty příjemně cítit, takže pokud seš jeho stejným milovníkem, jako já, budeš pastu milovat! 

Borotalco Active Roll-on
Deodoranty od Borotalco naši domácnost navštěvují poměrně pravidelně. Líbí se mi na nich, že jsou určené pro obě pohlaví, takže vždy, když příteli jeho deodorant došel, sáhl po mém Borotalcu a tak jsem mu postupem času vzala jedno balení i pro něj. Deodoranty mám raději, ale novince v podobě Roll jsem podlehla hned. Získala si mě krásná svěží citrusová vůně. 

Garnier Fructis Banana Hair Food
Toto je produkt, který mi z celého boxu udělal největší radost. Plné balení tohoto zázraku na vlasy jsem musela okamžitě vyzkoušet a od té doby, co ho mám, odmítám na vlasy používat něco jiného. Hned jsem na něj musela napsat podrobnou recenzi, která už je k vidění u mě na blogu. 

Freeman pěnivý pleťový peeling - meruňka
Pokud jde o péči o pleť, peelingy do ní zařazuji poměrně často. Mám je moc ráda a o to příjemnější pro mě bylo vyzkoušení krémového scrubu na obličej z jemně drcených skořápek vlašských ořechů a meruňkou. Pleť jsem po něm měla krásně vyhlazenou a jemnou. K dispozici je ještě varianta s růžovým grapefruitem. 

Blistex Lip Brilliance & Raspberry Lemonade Blast
Oba tyto balzámy mají jedno společné. Rty hydratují, obsahují antioxidační vitamíny C, E a ochranný faktor SPF 15. Navíc balzám Lip Brilliance tvým rtům dodá nádech jemné barvičky a lesk pro elegantní zakončení. Balzám Raspberry Lemonade Blast je čirý, ale zato dokonale voní! 

Celkově se box pro tento měsíc moc povedl! Všechny produkty mi přišly vhod a objevila jsem mezi nimi spoustu novinek, které ráda doporučím dál :) 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři