PANTENE Intensive Repair & tipy na regenerační šampony

pondělí, května 07, 2018

Ahoj krásky,
věděly jste, že na výrobu paruky je potřeba 200 až 400 gramů lidských vlasů? Nebo že na takové množství jsou potřeba 3 až 4 dárci a celý proces trvá 2 týdny? A proč vám o tom píšu? To se hned dozvíte.

Ráda se zapojuji do kampaní, které podporují dobrou věc a mají nějaký smysl a to, podle mě, nadační fond DARUJ VLASY rozhodně má. Fond pomáhá ženám, které kvůli zákeřné chorobě o svoji hřívu přišly a zároveň jsou o jeden z hlavních symbolů ženskosti chudší. Upřímně si tuto situaci nedokážu představit. Musí to být šílené. Ještě v dobách, kdy jsem nosila vlasy dlouhé až pod zadek, mi rvalo srdce jen pouhé zastřihnutí konečků. 

Tímto vás nechci nabádat, abyste své vlasy zkrátily na minimum a vlasy věnovaly na tvorbu paruk (i když jestli se někdo takový najde, bylo by to asi jedině dobře). Pokud byste ale chtěly pomoct jiným způsobem, tak  můžete. Stačí navštívit obchod Globus a do konce června zakoupit jakýkoliv produkt Pantene. Přispějete tak 10 Kč na výrobu paruk na míru z pravých vlasů pro onkologické pacientky. Pokud se zapojíte a rozhodnete se svůj čin sdílet se světem, ať už na Facebooku nebo Iinstangramu, použijte hashtag #silnaakrasna, protože právě takové jsou ženy, kterým projekt pomůže, nebo které pomůžou projektu. 


Máte nějaké osvěqdčené výrobky od Pantene, které si kupujete stále dokola? Já jsem právě takové objevila a řeknu vám že moje vlasy je milují! U Pantene mě na daný produkt naláká už samotná reklama :D Hrozně se mi líbí, jak kolem výrobku padají ty zlatavé tobolky, které jsou určitě plné těch nejvzácnějších olejů a látek, které nám vykouzlí krásné vlasy. Přesně takové jsou nové produkty z řady Pantene Intensive Repair. 

Od května jsem si stanovila jasný cíl. Své vlasy nezatěžovat barvami, dopřávat jim skvělou péči a nechat je růst. K tomu mám tři báječné pomocníky. Tím prvním je šampon pro intenzivní obnovu, který slibuje okamžité a viditelné zlepšení kvality vlasů. Tady k těmto hláškám jsem většinou trošku skeptická, ale řeknu vám, že po umytí jsem vlasy měla neskutečné! A ta vůně!! Prostě pecka. Nezapomněla jsem ani na použití kondicionéru ze stejné řady, který uhlazuje poškozených povrch vlasů. A jestli máte rády masky, tak ani na vás se nezapomnělo. Vyzkoušet můžete luxusní a voňavou intenzivní masku, která vlasům pomůže za pouhé dvě minuty. Suchým a poškozeným vlasům dodá hebkost a lesk. V nabídce je ještě olejíček, pro který si poběžím hned, jakmile se do obchodu dostanu. 

Řada se maximálně povedla a moje vlasy jsou krásné, jak už dlouho ne. Skutečně tu změnu cítím a vidím :) 

Když už jsme u těch vlasů, hodně jste se mě ptaly, které regenerační šampony bych vám doporučila. Rozhodně to jsou tyto od Pantene a šampony ze série Expert Absolut Repair Lipidum od L´Oreál Professionnel, který pravidelně beru na Notino.cz a pokud by vás zajímala recenze, TADY na ni máte odkaz. 

To by bylo pro dnešek vše ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů


  1. This is so inspiring!
    I love the post:)
    Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  2. Já produkty od Pantene ráda nemám. Mám raději přírodní produkty na vlasy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já snad nikdy žádné produkty od Pantene nezkoušela:D. Ale je pravda, že ty reklamy mají skvělé:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle řadu jsem už v obchodech viděla a docela mě i zaujala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři