NEHTOMANIA.CZ│Školení u báječné Tinatinails

pátek, května 04, 2018

Ahoj krásky,
dnes si odpustím nějakou recenzi na kosmetiku a napíšu vám sem jeden můj zážitek. Prostě musím, protože ještě teď jsem plná pozitivních dojmů z minulé soboty. A o co vůbec jde? 

Zúčastnila jsem se školení, které se týkalo modeláže gelových nehtů na šablony, které pořádala báječná nehtařka Týnka (určitě ji sledujte jako Tinatinails na FB nebo na Instagramu, její práce je totiž neskutečná!), kterou má pod svými křídly jeden z nejpřednějších českých prodejců materiálu a příslušenství pro nehtovou modeláž - Nehtomania.

Jelikož jsem máma na plný úvazek, to, že se školení uskutečnilo o víkendu a ještě k tomu poblíž města, odkud pochází můj přítel, neváhala jsem ani minutu a hned, jakmile jsem se o školení dozvěděla, mi bylo jasné, že si ho nesmím nechat ujít. No co. Babička si užije malé a já si alespoň "odfrknu" po svém a ještě se k tomu něco přiučím.

Když jsem se potkala s Týnkou, oznámila mi, že na školení budu sama. Druhá slečna měla problémy s autem, takže nedorazila. Individuální školení? Pecka! Už jsem se nemohla dočkat, až do mě Týnka začne sypat všechna ta moudra ohledně nehtů a až budu pilovat (myšleno doslova) nehtíky k dokonalosti. 


Upřímně říkám, že s větší punťou a tak pečlivou nehtařkou, jako je Týnka, jsem se ještě nesetkala. Nehet od ní, který mi na ukázku udělala, bych nejradši nikdy nesundala nebo nedoplnila :D Jedním slovem - luxus! Pak už jsem usedla na její židli já a dala jsem se do práce. V prvním momentě, kdy se mi zdál nehet dostatečně opracovaný a připravený na barvu, mi na něm našla asi 765456789 (přehnáno :D ) chyb, které bylo potřeba ještě vypilovat. Chvílemi jsem si říkala, že musím být slepá snad už i na blízko, protože jsem ty nedokonalosti fakt neviděla, ale byly tam. Právě tady to piplání a zkoumání nehtů ze všech úhlů mě dostalo k tomu, že jsem si udělala ten nejhezčí nehet od dob, co jsem s nehty začala. Ani jsem se nenadála, a jelo se dál. Na řadě bylo vyzkoušení jiného tvaru nehtu (v našem případě square, předtím jsme dělali mandli) a zkouška francouzské manikúry. Zamilovala jsem se do použité kamufláže! Hned, jakmile si budu objednávat nový materiál, ji beru (a nejradši bych vzala všechny nové barvičky, které Nehtomania má a které jsem měla díky školení možnost vidět i na vlastní oči).

Myslela jsem si, že se školení bude hodně táhnout, když jsme tam s Týnkou byly samy, ale protože bylo pořád co dělat, hodiny utíkaly hrozně rychle a já najednou odjížděla domů. Hodně mě překvapily vaše reakce, které jste mi psaly převážně na Instagramu do directu. Týkaly se toho, jestli školení absolvovat, nebo ne. Upřímně? Určitě běžte! Já jsem udělala nejlíp, jak jsem mohla, a jestli Týnka bude mít v budoucnu další školení zaměřené třeba na nějakou jednotlivou techniku nebo zdobení, hned jdu. První nehty, které jsem po školení dělala u sebe ve studiu, mi přišly úplně jiné, lepší. Snažila jsem se dodržovat všechny rady, které jsem na školení dostala, ať už to bylo ohledně tahů pilníkem nebo nanášení gelu, prostě je to hodně znát. A co je úplně nejlepší, tak to, že si toho všímají i zákaznice a jsou nad míru spokojené.


Samozřejmě, že nesmí chybět ani certifikát o absolvování školení ;) Ten má úplně úžasný design a na zdi ve studiu se mi náramně vyjímá!

Jak už jsem řekla, byla jsem maximálně spokojená a pokud váháte, neváhejte a na školení se zapište, protože nebudete litovat ;)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři