L´Oreal Paris řasenka Miss Manga

pondělí, května 21, 2018

Ahoj krásky,
o řasách, jako takových, jste se toho na mém blogu v poslední době mohly dočíst plno. Ani dnes tomu nebude jinak. Dnešní článek se bude týkat báječné řasenky Miss Manga od L´Oreal. 


Doba, kdy tato řasenka, inspirovaná slavnými  stejnojmennými komiksy, zažívala svůj prvotní boom, je už dávno pryč. Také jsem na mi měla tenkrát zálusk, ovšem s řasenkou jsem přišla do styku až nyní a byla jsem velmi zvědavá, jestli mi sedne, nebo ne, protože jsem na nic četla dost pozitivních, ale i negativních recenzí.

Řasenka by měla vašim řasám dodat maximální objem pomocí ohebného konického kartáčku a jedinečnému složení. Řasy tak budou extrémně černé, perfektně fixované a až 15x výraznější. Neměla by se rozmazávat nebo drolit, není voděodolná, Toť oficiální popis. A jaká je moje zkušenost?

Miss Manga na první dojem působí báječně. Kombinace černé a růžovo-fialové mě baví, sluší jim to spolu. Také arytmetický tvar řasenky je zvláštní a stojí za povšimnutí. 


Kartáček této řasenky vám na první pohled může evokovat vypelichanou štětku. Jeho štětinky nejsou pravidelné, střídají se na něm krátké s delšími, ovšem to mu nijak neubírá na celkovém výsledku a na tom, co mi vykouzlil s řasami. Zároveň by měl být kartáček vhodný pro vytvoření efektu "slepených řas". Neznám moc slečen (vlastně neznám žádnou), která by vědomě toužila po pavoučích nožkách na očích. Každopádně jsem se nějakého extra slepeného efektu, díky Bohu, nedočkala. Je jasné, že pokud na řasy dáte více vrstev, s takovýmto efektem můžete počítat. Pokud byste to přeci jen při nanášení drobet přehnaly, řasy můžete ještě zachránit tak, že je pročešete hřebínkem nebo suchým kartáčkem z nějaké jiné řasenky. Potom budou řasy krásně oddělené. 


Řasenka mi řasy zvýraznila a prodloužila, ale maličko má tendenci je směřovat do trsů. I když se řasenka neřadí do kategorie - voděodolné, na oku mi hezky drží, nedrolí se a nerozmazává. Troufám si říct, že tohle je mnohdy u řasenek jeden z hlavních požadavků a kdekdo by ji mohl pro tyto benefity uznávat víc, než pro její slibovaný výsledný efekt. 


Já jsem s ní spokojená. Řasy nalíčené touto řasenkou mi pochválilo pár lidí, takže asi nebude tak úplně tragická, jak jsem se v některých recenzích dočetla. Pokud vás řasenka zaujala a přemýšlíte o její koupi, mrkněte v drogerii do regálku L´Oreal, nebo na web Notino.cz, odkud mám řasenku já. 

Máte s touto řasenkou zkušenosti? Jak se vám líbí? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. túto maskaru som používala kedysi veľmi často :) potom ju vystriedala Lash Sensational a teraz už aká príde pod ruku :D
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři