L'ORÉAL PARIS Revitalift Cica Cream denní a noční krém proti stárnutí pleti

čtvrtek, dubna 12, 2018

Ahoj krásky, 
dnešní recenzí potěším, nebo alespoň v to doufám, dámy v pokročilejším věku, které by rády zredukovaly své vrásky nebo se jim snaží alespoň předcházet. 

Hned na začátek je nutné říct, že asi žádný krém vám neslíbí zázrak na počkání. Zázrak typu, že se nějakým krémem v padesáti letech namažete a do rána máte pleť dvacítky. Vráskám se musí předcházet a toho docílíte tak, když pleť budete pravidelně a pečlivě hydratovat. 


Každopádně, většina krémů, které mají v popisu práce vyhlazovat vrásky, jsou složkami, které mají pleť hydratovat, poměrně nadupané, takže je pleť jistě ocení. Uživatelkám tohoto krému by mělo být 35+. Já bych si na takové číslo musela ještě deset let počkat, ale nic mě neodradilo od toho, abych krémy sama vyzkoušela. Když se starší pletí umí ledasco udělat, co se asi tak stane na mladší pleti? 

Chválím design balení. Červená v kombinaci s bílou a stříbrnou vypadají dobře. Masivní kelímek je pro krémy od této značky typický a mně se líbí. Konzistence gelu je poměrně hodně hutná, ale po vyjmutí z kelímku a nanesení na pleť je krém lehoučký, krásně se do pleti vstřebá a nevytváří žádný mastný film. Navíc velmi hezky a nevtíravě voní. 

Hodně mě překvapila cena krému. Když jsem se koukala na Notino.cz, krém jsem našla za 329,- Kč. Měla jsem za to, že ho nejlevněji seženu cca okolo 500,- Kč a tak jsem neváhala a krém jsem objednala i pro svoji mámu. Jen tak. Abych jí udělala radost. K dnešnímu dni už je to asi 14 dnů, co krém používá a když jsem se na ni dnes zadívala, její pleť se mi zdála o dost zářivější, vážně jak vyretušovaná, bez nějakých velkých vrásek a určitě to nebylo tím, že by je máma uměla nějak šikovně schovat pod makeup. Pokud jde o mě, pleť jsem snad nikdy neměla lepší. Už z ní vymizel takový ten zašedlý unavený tón, kterého jsem se dlouho nemohla zbavit, a zdá se mi taková pružnější. Vážně super pocit. 


Krém je určený na noc, ale i přes den tu mám super věc v podobě denního krému proti stárnutí pleti. To je v parádním skladném balení - plastové tubičce. V popisu práce má snížit výskyt drobných linek a vrásek, obnovovat kožní bariéru, zlepšit pružnost a pevnost pleti a zamezit dehydrataci. Seženete ho od 329,- Kč. Ani u jednoho z krémů jsem nenašla nic, co bych jim měla vytknout. Pokud se pro ně rozhodnete, tak uděláte jedině dobře. Podle mě jsou totiž skvělou volbou, jak si dlouho udržet mladou a zdravou skvěle vypadající pleť :)

Máte zkušenost s některým z krémů od L'ORÉAL PARIS? Určitě mi dejte vědět ;) 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři