DERMACOL MEN AGENT Nová řada kosmetiky pro muže

neděle, dubna 29, 2018

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám žhavou novinku od značky Dermacol. Určitě už jste v televizi mohly zaregistrovat reklamu na nové výrobky určené výhradně pro muže. Upřímně se přiznám, že jsem na stránkách Dermacolu po produktech pokukovala už nějakou dobu před tím, ale teď mám konečně možnost je vyzkoušet, teda vlastně moje milovaná polovička. 

Moje nadšení z výrobků docela rychle pominulo :D Ne, nestojí za starou Bellu, ale najednou mi došlo, jak tu recenzi dám asi dohromady, když mi na všechno přítel řekne jen to, že je to dobrý :D Jednou z něj vypadlo, že sprcháč zanechává na pokožce příjemný film, a málem mi údivem vypadla huba z pantu :D Zajímalo by mě, kde to asi četl :D No, tak jdeme na to. 


Co je super, tak to, že řada obsahuje různorodé produkty od sprchových gelů, přes deodoranty, krémy, vody po holení tak i olej na vousy. 

Když se zaměříme na design, tak ten je moc povedený. Balení se nesou buď v dřevěném, nebo kovovém designu. Pro chlapy ideálka, co myslíte?

Začnu hned tím olejem na vousy, co pro mě byl jako úplná novinka. Přítel si vousy nijak neudržuje, ony mu totiž ani nějak extra nerostou :D Ale tenhle olejíček, ten vyzkouší už jen kvůli tomu, abych to doma mohla čuchat :D Voní naprosto báječně! 

Sprcháče jsou parádní a řeknu vám, že ta vůně je cítit i dlouho po samotné sprše. Vůně jsou typycky chlapské, čisté a svěží. Přesně tak, jak si představuju, že by měl prostě chlap vonět. 

Deodorant okamžitě putoval s jedním ze sprcháčů do batohu s věcmi na fotbal/trénink a pokud jde o krémy po holení, tak ty jsou taky super. Tvářičku po nich měl jak andílek, vůně pecka, jen ten můj bez těch vousů vždycky vypadá na 18 :D

Myslím si, že Dermacol udělal moc dobře, že na trh přišel i s něčím takovým. Za mě, a taky za přítele, má od nás nová řada rozhodně palec nahoru ;)

Zaujala vás nová řada? Jaké vůně u mužů upřednostňujete vy?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři