MOJE NEHTY 2/2018

pátek, března 02, 2018

Ahoj krásky,
dnešním postem spouštím jakousi novou verzi článků tohoto typu. Protože mi od vás, hlavně na Instagram, chodilo spoustu dotazů především na materiál, se kterým tvořím, rozhodla jsem se vám do článku naházet odkazy na konkrétní produkty a zároveň vypíšu celý postup, jak moje aktuální nehty vznikaly. 


Nehledejte v tom žádnou vědu. Jakožto mamince se snažím, aby moje nehty byly co možná nejjednodušší a nezabraly mi moc času. Přemýšlím, jestli mám napsat, že i nejkratší, abych s nimi mohla fungovat, ale já to právě s těmi krátkými neumím, takže si nehty nechávám delší. Udělám s nimi naprosto vše. Při přečtení té druhé věty se musím trošku pousmát :D Protože nehty, které mám aktuálně (tyto, o kterých vám píšu, jsou dělané začátkem února, zhruba v polovině jsem si dělala zase nové) mezi ty jednoduché zrovna nepatří, ale o tom v dalším článku ;) No, ale na druhou stranu si k nehtům ráda sednu a strávím nad nimi i nějakou tu hodinku, protože je to pro mě neskutečný relax. 

Celý únor v  mém studiu figurovala převážně jedna jediná barva - nádherná Pompadour. Stejné nehty, jak vidíte na fotce, jsem dělala i jedné ze svých klientek a byla s nimi tak spokojená, že odmítala přijít na doplnění za 3 týdny, jako obvykle, ale přišla až po 6 týdnech :D To potěší. Při stavbě nehtu používám podkladový Bond Biotin, samotnou modeláž provádím s AiO gelem a na závěr dávám Elastic Top Finish. Tady tomu triu zůstávám věrná, i když bych hodně ráda vyzkoušela, jak se pracuje s polyakryl gelem. Po modeláži následovala již zmíněná barva, kterou jsem doplnila o kamínky Swarovski a třpytky (ty jsou "no name",  mám je ještě z doby, kdy jsem s nehty úplně začínala) ala "sugar effect". Toho docílíte snadno, a to tak, že do finishe nasypete třpytky, trošku prst oklepete, aby se sesypaly ty, co se nepřichytily, zapečete v uv lampě, vytáhnete, oprášíte a je hotovo :) Celý efekt je hrubý na dotek (právě proto ten "sugar") a nepřetírá se gelem. Nic složitého a musím říct, že tyhle nehty měly v mém okolí úspěch :)

Co vy a "sugar effect"? Líbí se? Měly jste ho někdy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři