TIPY NA SVĚŽÍ JARNÍ VŮNĚ

pondělí, února 26, 2018

Ahoj krásky,
poslední dobou to tu u mě vypadá jak na nějakém webu, který se specializuje pouze na parfémy :D Ale ne, ono se mi to jen tak pěkně všechno sešlo v jednu chvíli. Dnes tu pro vás mám pár tipů na svěží jarní vůně, které by se vám mohly zamlouvat.
Dior J´adore Lumiere, Calvin Klein IN2U, Bvlgari Omnia Paraiba, Giorgio Armani Acqua di Gioia

Calvin Klein IN2U
Na tuto vůni jsem vám tu nedávno psala recenzi a myslím si, že tu rozhodně nesmí chybět. Já jsem tu svoji věnovala dál, ale už teď vím, že jsem prohloupila, protože se mi po té vůni, dá se říct, stýská, a na jaro si ji rozhodně pořídím.

Dior J'adore Lumiere
Tato vůně má podobné složení, jako měl CK IN2U. Našly byste v něm citron s krvavým pomerančem, neroli, damašskou růži, magnolii, santalové dřevo a vanilku. U této vůně si hodně chválí výdrž, i když se jedná o toaletku. I přesto je ovšem lehká a elegantní. 

O této vůni jsem hodně přemýšlela. Láká mě především sleva, která na ni momentálně na Notinu je. Calvina Kleina máme doma plnou koupelnu, tak že by to Armani konečně rozseknul? :D Každopádně, jedná se o velmi příjemnou, lehkou svěží a čistou vůni složenou z máty, citronu, růžového pepře, pivoňky, jasmínu, cukru, francouzského labdanum a cedru. 


Bvlgari Omnia Paraiba
Poslední vůni sem dávám především kvůli nápaditému a zajímavému flakonu, ovšem ani to, co se v něm skrývá nejde opomenout. Zase tu máme citrus v podobě hořkého pomeranče, dále mučenku, gardénii, kakaový bob a vetiver. Celkově je vůně ovocno-květinová, na jaro/léto ideální, ale tady trošku pokulhává výdrž, která za moc nestojí a tak je třeba ji aplikovat víckrát. 

A jaké jsou vaše oblíbené jarní vůně?
Mějte s krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Nejvíc mě zaujala Calvin Klein, tu mám napsanou na seznamu :).

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři