Už to bude rok

úterý, února 13, 2018

Ahoj krásky,
původně jsem plánovala napsat vám článek ze škatulky "ze života matky" až po Magdalénčiných narozeninách, ale řekla jsem si, že této výjimečné události potom věnuji speciální post. 

Je šílené, jak to letí, ale za 14 dnů budeme slavit první narozeniny. Přijde mi to jako včera, co jsem ležela v porodnici a v náručí držela ten malinký uzlíček s holčičkou, která si v pusince držela paleček a pořád spinkala. Teď už je z ní velká slečna, která se v jednom kuse směje, zkouší se i vztekat, ale po chvilce jí to stejně přejde a ten řev bez slziček vymění za šibalský smích :D Potvora jedna malá...


Musím říct, že ta naše holka je fakt šikulka. Chvilku po tom, co jí bylo deset měsíců se sama pustila a už chodí. Teď jí hrozně baví lozit do schodů, takže jsem pořád ve střehu a neustále u ní. Umí říct, jak dělá pejsek, kočička, slepička, ovečka a indián :D Poslední dobou se mě pořád ptá "Co to je" (to jsem do ní totiž pořád hučela, když jsem chtěla, aby věděla, kdo že je ten pejsek, nebo kočička, když už to umí tak hezky říct), takže jí všechno musím vysvětlit :D Dočkala jsem se i slůvka "máma", které si nechala až nakonec, protože táta, bába, děda a tyta (teta) ovládá naprosto bravurně. 

Během dne, když jsme spolu doma, se snažím tak nějak poklízet, aby to doma alespoň trošku vypadalo, ale nemá to cenu :D Za zády mi všechno zase pěkně rozhází. Nejvíc ji baví brát ponožky po jedné a házet je za hlavu. Oblíbená je i skříňka s hrnci a plastovými krabičkami, psí miska s vodou je v jednom kuse vylitá, Magďule mokrá, takže vystřídá třeba 3 outfity denně, s přehledem :D Hračkám moc nedá, zajímá ji všechno ostatní a když už si hraje, tak s plyšovým pejskem, který má na sobě, na rukách, nohách a oušku čudlíky, na které se mačká a on pak mluví a zpívá. Taky ji baví stavět bořit komín z kostek :D

S jídlem problém taky nemáme, papá moc hezky a kdyby to šlo, nejradši by se snad zakousla i do řízku :D Prostě je to naše beruška, která nám ten život dělá krásnější a veselejší. Pořád tomu nevěřím, že to tak letí. Hrozně se těším na následující dva měsíce. Čeká nás toho moc, včetně narozeninové oslavy a kompletní dodělání dětského pokojíčku. 

Mějte se hezky a zase brzy!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři