Valentýn na NOTINO.CZ

neděle, února 11, 2018

Ahoj krásky,
Valentýn se kvapem blíží. Jak to máte vy? Slavíte? Neslavíte? My s přítelem tento svátek nějak zvlášť neprožíváme a vlastně jsme si i řekli, že ho slavit nebudeme, ale mě nějaká ta drobnost + čokoláda pro něj vždycky padne do nosu a on si taky neodpustí mi nepřinést kytku :D Prý, abych neřekla :D 


Srdíčky a Valentýnem celkově se to teď všude jen hemží, a výjimku netvoří ani můj oblíbený eshop s parfémy a kosmetikou Notino.cz. Na něm je pro vás připravená speciální sekce, ze které můžete vybírat jak parfémy, tak i kosmetiku, a nabídka je vážně bohatá :) 

Při této příležitosti jsem si řekla, že vám dám (nebo tady to by měly číst spíš vaše drahé polovičky) nějaký tip na zajímavé vůně, které jsou pro Valentýn jako stvořené. Záměrně jsem vybírala ty, které se nesou v růžovém duchu. Červené mám ze studia až po krk :D protože právě tato barva u mých klientek převažuje, alespoň teď. 

Victoria´s Secret Bombshell
Toto je můj valentýnský favorit především díky svému složení. Překvapivě (alespoň pro mě) v něm není růže, která k Valentýnu neodmyslitelně patří, ale našly byste v něm marakuju, jahou, ananas, orchidej, červené bobule, konvalinku, pivoňku, pižmo, mech a dřevo. 

O této vůni bych nevěděla, nebýt mé známé, která mi na ni dala tip, a vzhledem k tomu, že i ona (ta vůně, ne ta známá :D) byla zařazena do valentýnské akce, nejde mi se o ni s vámi nepodělit. Vůně má naprosto luxusní flakon! Hrozně se mi líbí, ovšem já bych při pořizování asi trošku zaváhala, tady ta růže ve složení totiž je. Na druhou stranu, přebít by ji mohl květ pomerančovníku, pomeranč, bergamo, mandarinka, jasmín, mimó, ylang-ylang, opoponax, vetiver, tonka fazole, vanilka, pačuli a bílé pižmo. Bohaté složení, že? 

Georgio Armani Si
A jako poslední tu mám takový bestseller poslední doby. Nebo alespoň mi to tak přijde. V mém okolí snad každá druhá chtěla najít pod stromečkem právě tuto vůni, takže těm, kterým se nepoštěstilo, by si mohly přijít na své právě na Valentýna :) Říkala jsem si, že mi vůně vonět moc nebude, protože i tady je růže. Každopádně ji potlačí dřevité tóny, které já teda můžu, listy černého rybízu, frézie, ambroxan, vanilka a pačuli. 

Kterou vůni byste braly vy? A co vy a Valentýn?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři