Valentýn s Dermacolem

úterý, února 13, 2018

Ahoj krásky,
Valentýn tu bude co nevidět a tak bych vám chtěla tímto článkem dát další tip na dárek, kterým můžete potěšit nejen svoji drahou polovičku, ale také sebe.

Už na Instagramu jsem vám ukazovala nové vůně od Dermacolu, o které se rozrostla stávající nabídka a musím říct, že obě dvě vůně se vydařily. Nově vznikla vůně pro pány, což byl výborný tah na branku. 


Od Dermacolu jsem jeden z parfémů už měla a byla jsem jím nad míru spokojená, takže jsem byla moc ráda, když se mi do rukou dostaly dva nové přírůstky a nově jsem měla tu čest seznámit se s pánskou verzí.

Lepší vůni pro nadcházející jaro a léto bych si nejspíš vybrat nemohla - Sweet Orange & Honeysuckle. Z této vůně naprosto toto období čiší. Dokážu si představit tu úchvatnou přírodu doplněnou průzračným vodopádem někde v Libanonu s poletujícími ptáky, kdy se vzduchem kromě nich nese také vůně cedru, která se perfektně snoubí s živočišným aroma bílého pižma a blyštivého jantaru. Oceňuji dřevité vůni, kterou zahaluje exotický mix ovoce z květů levandule, jasmínu a růže, kterou ovšem, k mé radosti, přebijí květ pomerančovníku. Právě ten dělá vůni tak fresh a to se mi líbí.

Pánská verze na tom je stejně dobře - Sea Salt and Lime. Hned po prvním přičichnutí jsem si vybavila přítele, když vyleze celý vymydlený ze sprchy a ta vůně se za ním táhne ještě celým bytem. Vůně by se dala přirovnat k procházce v charismatickém Portofinu, kdy vás do zad hřeje slunce, kavárnami se nese bezstarostná atmosféra se skvělou náladou a nechybí ani vítr ve vlasech s lehkou vůní moře, která se mísí s vůní citrusů, která je doplněná o borůvky, květy pomerančovníku, levandule, pižma a jantaru. Celkově je vůně velmi příjemná, pro muže jak dělaná a díky citrusovým plodům dokonale povzbuzující. 

Vůni ode mě dostane přítel na Valentýna, kterého vlastně neslavíme :D Tak jsem zvědavá, co mi na ni řekne, a taky by mě zajímalo, kam si ji dá, protože s další novou vůní budu asi muset přestavět koupelnu, protože na poličku k zrcadlu se víc vůní už nevejde :D

Zkoušely jste některý z parfémů od Dermacolu?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. O parfémech jsem četla a hodně přemýšlím o koupi toho pro ženy :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři