Seznamte se s kosmetikou Pierre René Professional

pondělí, února 05, 2018

Ahoj krásky,
jak už jsem vám psala na Instagramu, měla jsem tu možnost okusit několik produktů od značky Pierre René, která je na trhu žhavou novinkou a nově ji také najdete v OD Kotva

Hrozně ráda zkouším nové věci a o to víc, pokud se jedná právě o něco úplně nového, co je u nás teprve v plenkách. Troufám si ale říct, že tato značka má velmi solidně našlápnuto a ještě o ni hodně uslyšíme. Pojďte si přečíst, s jakými produkty jsem měla tu čest a jaký na mě udělaly dojem :) 


Design jednotlivých kousků se mi velmi líbí. Vše se nese v černé barvě, takže produkty vypadají vážně luxusně. Jsou baleny v černých papírových krabičkách, na kterých nechybí ani štítek s českým popiskem a samozřejmě i číslování jednotlivých odstínů, pokud vybíráte třeba makeup nebo rtěnku. 

Říkala jsem si, že se se všemi produkty pro tuto recenzi kompletně nalíčím, takže jako první jsem vyzkoušela prosvětlující bázi pod makeup Illuminant s reflexními pigmenty, které mají pleti propůjčit prozářený a svěží vzhled. Miluju na ní tu konzistenci, to, jak krásně pleť vyhladí, ale ještě víc tu její vůni. Ta je prostě nádherná. Po rozetření nechává na pleti drobounké třpytky, ale ty jsou skutečně miniaturní a na pleti po nanesení makeupu neviditelné.  

Vlevo krycí Skin Balance, vpravo liftingový makeup Advanced Lift 
Další přišel na řadu makeup. Jeden den jsem zkoušela krycí makeup Skin Balance, který je super! Krásně kryje, lehce se do pleti zapracuje i přes svoji hustější konzistenci, ale za mě paráda. Tím druhým je Liftingový makeup Advanced lift. U něj jsem čekala menší krycí schopnost, ale s nedokonalostmi si taky poradil velmi obstojně a pleť s ním vypadá nádherně. 

Co se značce vážně povedlo, tak to je set pro úpravu obočí. Obsahuje tři odstíny, takže si z nich vybere opravdu úplně každý, nechybí ani vosk pro zafixování obočí nebo štěteček pro snadné nanášení. 

Dál mám transparentní pudr. Tady bych trošičku vytknula balení. Vnitřek pudru je tvořen z kousku plastu, ve kterém jsou dírky aby se pudr dostal ze spodní části na štětec, ale pudr se sype i všude okolo, ten plast tam totiž není nijak napevno a já mám tak při manipulaci s ním pudr úplně všude. I když je uvedeno, že je transparentní, má světlounce hnědou barvu, ale na pleti nedělá žádné mapy, ale hezky ji zmatní. 



Na rty jsem vyzkoušela Slim rtěnku v krásném odstínu Sheer. Líbí se mi matný finish, který má. Výdrž je průměrná, ale i když se rtěnka ze rtů začne vytrácet, nechá je jemně natónované. 

A málem bych zapomněla na oči :D K dispozici jsem měla řasenku Volume Rich a Super Curly. Obě dvě jsou skvělé! Po dlouhé době jsem narazila na řasenku, která vám na řasy nanese přiměřené množství barvy a neslepí je. Navíc ta Volume díky hustému kartáčku řasy pročeše, jednotlivě je obalí barvou a vy tak máte rázem krásně přirozené a husté řasy. 

A nakonec tu mám ještě vysunovací oční linky Super Countour Liner, po kterých sahám pokaždé, když chci denní líčení trošku oživit. Udělám s nimi tenkou linku na horním víčku a "ocásek" díky pěnovému aplikátoru, který je na druhé straně tužky, rozmažu do ztracena, takže linka není tak tvrdá, líčení je rázem výraznější ale pořád se vše nese v rámci jemného looku. 



A tady máte poslední fotku, takové fofr líčení pro běžný den. Jsem nalíčená pouze s produkty z této recenze a od té doby, co je mám, po nich sahám pokaždé, když chci vypadat jako člověk :D Jak už jsem řekla, produkty jsou vážně skvělé a určitě si najdou svoje oblíbence, vlastně značka celkově :) Mně si tedy rozhodně získaly.


Jak se vám produkty líbí? Znáte značku, nebo o ni slyšíte poprvé?
Budu se těšit na vaše komentáře. 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. O téhle značce jsem už slyšela, ale zatím od ní nic nezkoušela :) budu to muset co nejdříve napravit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Značku už jsem na IG zmerčila, ale ještě jsem nic nezkoušela, líbí se mi set na obočí a make-upy by mě též zajímaly :-) Sluší Ti to :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Terezko :) Jj, ten set se mi taky hodně líbí, povedl se jim ;)

      Vymazat
  3. O značce jsem ještě nic neslyšela. Set na obočí me celkem zaujal. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Makeup skin balance mám vyzkoušený a můžu říct že je super,použivám ho asi 6 let

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři