Děkuji, maminko!

středa, února 14, 2018

Ahoj krásky,
jak už jste určitě zaznamenaly, Zimní olympijské hry jsou v plném proudu. K této příležitosti se společnost Procter & Gamble, jakožto hrdý sponzor her, rozhodl vyjádřit veškeré uznání a úctu našim maminkám za jejich péči, podporu a obětavost již druhým ročníkem kampaně ,,Děkuji, maminko."

Schválně, kdy jste naposledy poděkovali svojí mamince? Nemam na mysli jen ten moment, kdy vám předloží večeři na stůl, ale celkově, za to, že tu prostě je. Pro vás. Kdykoliv. Zapojte se i vy do kampaně od @proctergamble protože naše maminky si to zaslouží ❤️#LaskaMistoPredsudku #DekujiMaminko #procterandgamble #beauty #beautyblogger

Na mém Instagramu jste si mohly všimnout, že kampaň stojí za značkami, jako jsou například Gilette, Ariel, Lenor, Pampers, Oral B a mnoho dalších. Všechny tyto značky jsou na trhu proto, aby sloužily maminkám a jejich rodinám a bez ohledu na to, jestli je dítě držitelem zlaté medaile, nebo ne, si každá maminka zaslouží uznání za svoji práci, kterou pro nás dělá. 

Co se mi na kampani hrozně líbí, je to, že její součástí je tým sportovců, kteří se rozhodli podělit se se světem o příběhy jejich úžasných maminek. Mezi ně patří například biatlonista Ondřej Moravec.

Kampaň je spuštěná ně různých mediálních kanálech či sociálních sítích. A co to znamená? Že můžete své fotky, pokud se rozhodnete svoji maminku potěšit některým z výrobků značky, který P&G má pod svými křídly, označit hashtagem #DekujiMaminko nebo #LaskaMistoPredsudku.

Já jsem tento voňavý "balíček" věnovala svojí mamince. Prostě jen tak. K žádné příležitosti, a řeknu vám, že tyto věci snad máma ocení víc, než nějakou čokoládu :)

Kampaň trvá až do 25. 2., tak neváhejte, a zapojte se taky ;)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Věřím, že jsi ji vykouzlila úsměv na tváři. Maminky nikdy nesmíme přestat hýčkat :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři