Calvin Klein CK IN2U

pondělí, února 26, 2018

Ahoj krásky,
recenze na další vůni na sebe nenechala dlouho čekat ;) Tentokrát jsem chtěla vůni, která by svým složením byla svěží a navodila příjemnou jarní atmosféru. I když teda skrz ty mrazy, co jsou venku, nevím, kdy k nám to jaro zavítá. Snad brzy. 

Calvin Klein IN2U - toaletní voda pro ženy
Na vůni IN2U od Calvina Kleina jsem narážela poměrně často, ať už někde v parfumerii nebo různě na eshopech s kosmetikou a vůněmi, ale nějak mě zatím nenapadlo se nad ní pozastavit nebo se vůbec zajímat o to, jak by asi mohla vonět. 

Balení mi připomíná nějakou malou lahev od vína, nemůžu si pomoct :D Každopádně provedení flakonu je zajímavé, zvláštní a jiné. 

Když jsem si přečetla, co se ve vůni ukrývá, bylo mi rázem jasné, že právě tato vůně by mohla být jednou z adeptek na jarní vůni. Může za to hlavně růžový grapefruit, listy červeného rybízu a sicilský bergamot. Snad poprvé jsem ve složení našla i kaktus. Vše zjemňuje orchidej, vanilka podtrhnutá cedrem a jantarová pryskyřice. Po chvíli se vůně příjemně rozleží a řekla bych, že působí až nakažlivě. Vzhledem k tomu, že se jedná o toaletku, tak je výdrž průměrná a pokud chcete krásně vonět celý den, určitě je potřeba ji na sebe aplikovat víckrát.

Překvapilo mě, že je vůně hodně cenově dostupná. Opět ji najdete v několika velikostech. Já ji kupovala na Notino.cz a tuším, že jsem za ni dala něco málo přes 400,-. Určitě mrkněte samy. Pokud si pořizujete vůni jen pro sebe a nevadila by vám třeba lehce zmáčknutá krabička, tak právě na takové zboží se na webu vztahují slevy.

Máte nějakou oblíbenou vůni od Calvina Kleina? Co říkáte na tuto?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mě se flakonek hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Calvina Kleina jsem žádný parfém nebo toaletní vodu nezkoušela, ale slyšela jsem na ně plno hezkých recenzí :) musím uznat, že flakonky jsou opravdu moc hezké!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři