BEAUTY ROZSTŘEL 1/2018

čtvrtek, ledna 11, 2018

Ahoj krásky,
konec měsíce se nám pomalu, ale jistě blíží. Ani se mi nechce věřit, jak rychle ten čas letí. Říkala jsem si, jak bych ráda využila povánočních a novoročních slev, ale nějak se mi nepodařilo se kamkoliv dostat, takže toho využiju aspoň po internetu a konkrétně na webu Notino.cz. Až do konce ledna můžete nakoupit nejrůznější parfémy a kosmetiku až se 70% slevou! A to se určitě vyplatí.

Při této příležitosti jsem se rozhodla pro pořízení nějaké nové vůně a tentokrát jsem se zaměřila na značku DKNY. Doposud s ní nemám žádné zkušenosti, ale jejich vůně mě (málem) zlákaly už několikrát. Pokud tedy s těmito vůněmi máte nějakou zkušenost, budu moc ráda, když se o ni se mnou podělíte v komentářích :)


O roztomilosti tohoto flakonu nemusí být řeč. Ta včelka skvěle evokuje to, co se ve vůni ukrývá a ještě než jsem nahlédla o pár řádků níž, abych se podívala na to, z čeho se vůně skládá, napadlo mě, že to bude asi něco sladkého. No, a od pravdy jsem daleko nebyla. Ve vůni najdete grep, frézii, mandarinku, mirabelku, jasmín, konvalinku, pižmo, vanilku, cedr, neroli a nesmí chybět ani včelí vosk. Napadá mě, že by vůně nemusela být špatná pokud hledáte nějakou svěží jarní vůni. 

Když jsem uviděla tady tu vůni, hlavně teda její flakon a odstín, ve kterém se nese, říkala jsem si, aby ve vůni nebyla růže, protože tím by pro mě skončila. A co se nestalo, je tam :D Na druhou stranu jsem si ale říkala, že vzhledem k tomu, s čím je nakombinovaná, by ta vůně nemusela být tak květinově vlezlá, ale naopak velmi příjemná. Merunka, listy černého rybízu, jasmín, konvalinka, dřevité tóny a červené jablko by z ní taky mohly dělat žhavou adeptku na jednu z vůni do jarních nebo letních dnů. 

A z tady té vůně svěžest přímo čiší. Na první pohled bych ji tipovala na vůni složenou převážně z citrusů, ale ne. Složením se příliš od Fresh Blossom neliší. Opět je tu nacpaná růže, doplněná o magnólii, fialku, konvalinku, okurku, zelené jablko, tuberózu, dřevité tóny, jantarovou pryskyřici a santalové dřevo. Právě ty dřevité tóny jsou to, co dělá tu vůni nositelnou, alespoň teda pro mě. Kdyby tam nebyly a vůně by se skládala jen z těch květů a ovoce, nevyhledávala bych je.

Tak co, do které byte šly vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři