PAGE 1 OF 365

pondělí, ledna 01, 2018

Ahoj krásky,
tak tu máme Nový rok. Je neuvěřitelné, jak utekl. Od té doby, co máme Magdalénku,  mi přijde, že ten čas přímo letí. Přijde mi to jako včera, co jsem v noci budila  přítele, že musíme do porodnice a dívejte, za dva měsíce jí budu chystat oslavu k prvním narozeninám. 

Začátek roku přímo vybízí k tomu, dát si nějaké to předsevzetí. Teď jde o to, jak dlouho nám to vždycky vydrží. Máte nějaké předsevzetí, nebo  cíl, který byste si v tomto roce chtěly splnit?


Já nemám vyloženě předsevzetí, ale několik věcí bych u sebe také chtěla změnit a první den v roce je pro mě takovým neoficiálním startem. Pokud jde o blog, tak doufám, že na něj budu mít víc času, než tomu bylo doteď. Období blogerského temna mně opustilo a mám plnou hlavu nápadů, které bych tu chtěla zrealizovat. 

Jinak bych neměnila. Jsem šťastná, spokojená a tak to má být. 

Doufám, že jste Nový rok strávily s těmi, které máte rády a celkově jste měly vydařený večer stejně tak, jako já.

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Strašne rýchlo tento rok ubehol aj mne. Špeciálne predsavzatia nemám, ale čaká ma návrat do práce po materskej, tak som zvedavá, ako sa zabehnem. :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři