Sally Hansen Miracle gel - moje nové odstíny

středa, listopadu 22, 2017

Ahoj krásky,
v několika předchozích článcích jsem omývala to, jak plánuji rozšířit svoji sbírku laků od Sally Hansen Miracle Gel od několik dalších odstíny, no a teď je to konečně tady :) 


A protože je ten podzim, vybírala jsem převážně tmavší odstíny a taky jsem chtěla ty svoje dosavadní fešáky obohatit o nějaké efektové odstíny, protože ty, co zatím mám, se hodí převážně na jaro/léto.

Co se mi hrozně líbí, je to, že některé z laků nesou jména slavných seriálů a filmů, ale jsou poupraveny do "lakové" podoby. Určitě se vám po přečtení jednotlivých názvů vybaví, z jakých originálů jsou pojmenování převzata. 

Laky jsem objednávala na Notino.cz. Láká mě především jejich cena, kterou web nabízí, protože v drogerii, co jsem se koukala, se pohybují od dvou stovek výš. Pokud teda zrovna není nějaký odstín ve slevě. Každopádně, kromě pár kousků už budu mít všechny odstíny, které na eshopu jsou, takže pak asi budu nucena drogerii navštívit :D Laky jsem si oblíbila jak já, tak klientky v mém studiu. Obyčejné lakování dělám jedině s těmito laky a zákaznice jsou nadšené (a já vlastně taky, když vidím, že se jim moje práce a celkový výsledek líbí, s co víc, že manikúra chvíli vydrží). Podrobnější popis laků a ukázku několika odstínů si můžete přečíst v jednom z mých předchozích článků > ČLÁNEK ZDE <





Určitě mi napište, jak jste na tom vy a tmavé nehty, nebo který z těchto odstínů se vám zamlouvá nejvíce ;)

Budu se těšit na vaše komentáře!
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Moc hezké odstíny :) nějaký si určitě také pořídím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla odstín červený s ním jsem byla spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím uznat, že laky jsou opravdu nádherný skvost:-)

    Sally Hansen dělá opravdu nádherné laky.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou krásné, hlavně ten hnědý a zlatý :) Lakuji s nimi v salonu, takže vím že jsou fakt super!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři