NOTINO.CZ BLACK FRIDAY S DEKORATIVKOU MAKEUP REVOLUTION

pondělí, listopadu 20, 2017

Ahoj krásky,
Black friday probíhá i na mém oblíbeném eshopu Notino.cz, a tak kromě eshopů s nejrůznějším oblečením či elektronikou můžete nakoupit i kosmetiku s výraznou slevou!


Právě během těchto slev se mi podařilo doladit letošní vánoční dárky a tím pádem mám po starostech. A co seženete výhodně? Na nejoblíbenější parfémy jsou uvaleny slevy od 45% a na kosmetiku rovných 60%! Výhodně seženete i výrobky oblíbených značek, jako je Naturalium, Lacoste, LOreal, Gilette, Davidoff, Braun, Neutrogena atd. Stačí v košíku zadat do políčka tento slevový kód: BLACK25CZ a máte slevu 25%.   

Ale procenty to nekončí. U takové značky Makeup Revolutiun na vás při nákupu nad 700,- Kč čeká MYSTERY BAG s produkty ve stejné hodnotě. Už na instagramu jsem vás jedním takovým balíčkem lákala a tady můžete vidět, co se v něm ukrývalo. 

Jednu z věcí, kterou MR doopravdy umí, jsou paletky. Já jsem v mystery balíčku našla tuto nádhernou paletku Give Them Darkness, což je paletka tvořená převážně z tmavším odstínů a úžasná bude na nějaké kouřové líčení. Ze zvědavosti jsem do ní sáhla prstem ještě před tím, než jsem ji fotila a ta pigmentace je vážně super! U stínů zůstaneme. Přišly mi ještě dva mono stíny, oba v hnědých odstínech, které budou perfektní na běžné nošení. Dál jsem v balíčku našla dvě klasické rtěnky

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři