Essence Matt Matt Matt dlouhotrvající lesky na rty

středa, listopadu 01, 2017

Ahoj krásky,
je tomu už nějaký pátek, co většinu mojí sbírky netvoří kosmetika od Essence, ale tyhle super matné lesky na rty jsem v drogerii nechat prostě nemohla a je jasné, že ani dojmy, které z nich mám, si nenechám pro sebe. Matné rtěnky i lesky jsou v poslední době velkým hitem, takže když jsem uviděla tyto matné Matt Matt Matt lesky na rty právě od Essence, byly pro mě velkým lákadlem a hodně rychle jsem si to s nimi namířila k pokladně. Abych ale nepředbíhala... 


Jedná se o matné lesky na rty a možná že i právě díky tomuto slovnímu spojení (matný lesk) jsem je chtěla vyzkoušet. Zatím jsem vždy měla pouze matnou rtěnku, která na rtech držela, ale tady je to trošku jinak. Lesk klasicky po rtech klouže, ale přesto má matný vzhled, což je super. U některých rtěnek mi přišlo, že po chvíli rtěnka rty hodně vysuší, barva není všude, hodně se zvýrazní vrásky, co jsou na rtech, a tady o sebe můžete rty šoupat jak chcete a matný efekt máte pořád. Super, ne? 

Palec nahoru patří i šik průhlednému balení, které je hezky tvarované a vidíte, jaký odstín právě držíte. Celkově je odstínová škála hodně povedená a řekla bych, že většina z nich se perfektně hodí na podzim. Co pro mě bylo novinkou, byl i buclatý pěnový aplikátor, který rty krásně vykreslí a jeho plocha je snadno vyplní. Lesky i příjemně voní. Pokud jde o pigmentaci, tak ta je jedním slovem boží. Na rty nemusím nanášet kdo ví kolik lesku, abych je pokryla a barva byla hezky pestrá. Nutno říct, že na rtech jsou lesky hodně příjemné. Výdrž bych označila jako střední. Lesk zvládne pití a možná něco menšího k zakousnutí, ale po nějakém obědě nebo jiném menu bude potřeba ho nejspíš opravit. 


Jako první se ke mě dostal lesk s odstínem 01 La Vie Est Belle a je to ta nejsvětlejší varianta, kterou mám. Další jsem si kupovala záměrně tmavší a vhodné právě na podzim. Je to úžasná šedofialová 06 Its a 10! a vínová 05 Simply Be An Icon (tady ta jediná má tendenci trošku flekatět). Pro mě jsou tyhle lesky naprosto úžasné, protože teď líčení příliš nedám. Většinou pleť jen sjednotím makeupem, zafixuju pudrem, na řasy hodím řasenku a jdu, ale ty výrazné rty celému tomu looku dodají ten správný šmrnc. Bála jsem se, aby se hodně neotíraly o zuby, ale asi jsem se konečně naučila rty líčit tak, abych se tomu vyhnula, nebo nevím :D ale zuby špinavé nemám. 


Teď si nejsem jistá, z kolika možný odstínů se dá vybírat, ale láká mě vyzkoušet ještě jiné barvičky, tak třeba něco vyberu, až budu mít cestu do drogerie. 

Co na lesky říkáte? Znáte je? Líbí se vám? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Nezkoušela jsem, ale na rtech tyto odstíny vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. tieto lesky mám rada v takých dňoch, kedy neviem, čo si dám na pery :) je to taká zlatá stredná cesta :) a páči sa mi veľmi ich vôňa :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři