Max Factor pudr Creme Puff & Panstik makeup a korektor v jednom

úterý, října 31, 2017

Ahoj krásky,
do dnešní recenze jsem nacpala hned dva naprosto super výrobky, které jsem se rozhodla pořídit jak pro sebe, tak jako dárek k narozeninám (součást kosmetického balíčku). Oba produkty jsou od značky Max Factor a jsou to věci, které zvládám spotřebovat poměrně rychle a dokonce si je zakoupit opakovaně. Tedy bývávalo. Teď mám pleť celkem solidní, tak nemusím nic maskovat no a protože jsem s nimi nad míru spokojená, tak vám tu o nich chci napsat pár řádků.

Max Factor pudr Creme Puff & Panstik makeup a korektor v jednom 
Ještě předtím, než jsem zjistila, co pudr slibuje a umí, jsem si zamilovala jeho obal. Hrozně se mi líbí minimalistické kousky, které nejsou nijak přeplácané a působí luxusním dojmem. Kombinace černé  zlaté prostě nezklame nikdy. Víčko je šroubovací a pod ním najdete pěnový aplikátor. Ten já nepoužívám, lépe se mi pracuje se štětcem. V oficiálním popisku pudru byste se dočetly, že se dá použít jako pudr, ale taky jako makeup (mokrou houbičkou). Vytváří matný vzhled a je vhodný pro každý typ pleti.




Kromě balení mě fascinovala ještě vůně pudru. Ta je nádherná! Pudr sám o sobě je skvělý. Pleť opravdu hezky zmatní, barevně sjednotí a pěkně kryje nedokonalosti. Asi jediný nedostatek, který pudr má, je ten, že hodně práší. Nejsem si úplně jistá, kolik odstínů je k dostání, ale na Notino.cz jich najdete hned 11 ;) 

Na tuto vysunovací tyčinku jsem narazila už před několika lety v koupelně svojí babičky. Docela mě zarazilo, že babi něco takového v koupelně měla. Když se líčila, používala jen nějaký BB krém, tužku na oči a řasenku. Záhy mi vysvětlila, že tady to "udělátko" je úplně úžasné na zamaskování nedokonalostí, konkrétně u ní drobných žilek. Ze zvědavosti jsem tyčinku vyzkoušela a jakože WOW! Krycí schopnost absolutně boží, odstín by mi seděl a z tyčinky jde velmi příjemná vůně. Balení je z černého pevného plastu, ve spodní části je kolečko pro vysouvání a zasouvání tyčinky a vše je funkční a jednoduché zároveň.





Překvapilo mě, že výrobek jde použít jako makeup, tak i jako korektor, ale jestli vám do toho můžu kecat, tak je lepší využít ho právě jako korektor. Přijde mi, že na celém obličeji tvoří docela masku, která nevypadá moc hezky, navíc vám zaleze do pórů, takže já k němu používám ještě jiný makeup s menším krytím, kterým doladím místa, kde korektor není. Samotná aplikace je velmi jednoduchá. Korektor snadno nanesete kam potřebujete a zapracujete ho prstem, houbičkou, štětcem, no prostě čím chcete. I když jsem říkala, že na pleti tvoří onu nechtěnou masku, přesto je poměrně lehký a příjemně se nosí.

Mám odstín 13 Nouveau Beige a celkově vám Panstik mohu doporučit. Jestli hledáte krycí korektor, tak mrkněte na Notino.cz, kde jsem ho kupovala i já. Najdete na něm spoustu odstínů, ze kterých můžete vybírat, ale pozor si dejte v případě, že jste bledulky. Přijde mi, že i ty nejsvětlejší odstíny budou na světlé pleti i tak tmavé.

Co vy a produkty od Max Factor?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Makeup znám používám ho léta jako korektor a nyní i jako na celý obličej pudr jsem dříve také měla ale to je už let.

    OdpovědětVymazat
  2. ten púder milujem a pan stik mi nesadol, dosť mi zvýrazňuje suché miesta a nevydrží mi na pleti :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři