Dermacol Matte Mania Liquid lip colour - tekutá matná rtěnka

sobota, října 28, 2017

Ahoj krásky,
musím vám říct, že na psaní této recenze jsem se nemohla dočkat, protože už dlouho jsem se na žádnou novinku netěšila tak, jak na tyto tekuté matné rtěnky od Dermacolu.


Matně rtěnky jsou samy o sobě v poslední době velkým hitem, a já se ani nedivím, protože na rtech vypadají báječně. Do svého sortimentu je nově zařazuje poměrně dost značek a tak bylo jen otázkou času, kdy s nimi přijde i Dermacol (nebo sem v to alespoň tajně doufala)

Já jsem ráda, že tou další ze značek je právě Dermacol. Po jejich úspěchu s téměř neodlíčitelnými 16H Lip Colour jsem byla zvědavá, jak na tom budou tyto rtěnky. Mají mít lehkou a vysoce pigmentovanou texturu, která dodá rtům maximální komfort bez pocitu vysušení.

Rtěnky mají obal typický pro lesk na rty. Průhledné tělo s černým víčkem, na kterém je snad ten nejobyčejnější pěnový aplikátor. To rtěnce ovšem nijak neubírá na pozitivním hodnocení. Nechybí černý originální potisk a tradiční logo značky. 



Ke mě se dostalo pět odstínů, do kterých jsem se zamilovala hned, jak jsem je vyzkoušela, protože všechny, co mám, unosím. Ať už při běžném denním líčení, nebo když budu chtít něco výraznějšího..  Každopádně, vybírat můžete z patnácti odstínů a už teď vím, že já s těmi pěti kousky rozhodně nekončím :D Vlastním odstíny 15, 16, 20, 55 a 56 a co by to bylo za recenzi bez ukázky jednotlivých odstínů, tak se kochejte ;)



První tři odstíny nosím přes den, ten zářivý červený na svoji premiéru teprve čeká (viděla bych to na nějakou akci - ples apod.) a vínový mi dělá společnost, když líčení moc nedám (makeup, řasenka + brýle), takže je to spíš takový oživovač toho celkového looku. U něj ale pozor, chce to hodně opatrnosti a preciznosti při nanášení. Já jsem tomu příliš nedala, protože už se mi pod nohama pletla Magdalenka, tak to podle toho taky tak vypadá :D Tady ten tmavý odstín má trochu tendenci flekatět, ale jak rtěnka zaschne, tak mi ani nepřijde, že by to byla nějaká katastrofa. 

Rtěnky jsou na rtech vážně velmi lehké, na nošení hodně pohodlné. Pigmentace je super, alespoň u těch odstínů, co mám. Drží jak přibité. Zkoušela jsem si je na ruku, pod vodou nepustili, prstem se mi podařilo je při větší síle jen rozšmudlat a dolů je dostal až odličovač.

Tak co na ně říkáte? Který odstín se vám zamlouvá nejvíc?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tato novinka mě hodně zaujala, opravdu ty první tři odstíny jsou opravdu nádherné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak tyhle matné krásky musím určitě vyzkoušet :) akorát se nemůžu rozhodnout, jaký odstín se mi líbí nejvíce :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dopadnu tak, že si dokoupím celou kolekci, jak se tak znám :D :D

      Vymazat
  3. Jezis, ty furt blogujes? Supeeer! Ted akorat hledam recenze na tyhle DC rtenky a na koho po letech nenarazim :D. Jak se Veru dari? Šarka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárinko ahoj, prosím tě, když tak se mi ozvy na FB nebo v directu na Instagramu ;) takhle přes komentáře je to na prd :D :-*

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři