Kontaktní čočky TopVue Elite

pondělí, září 04, 2017

Ahoj krásky,
dnes si dáme od kosmetiky trošičku oddych, protože bych vám ráda napsala pár řádků o kontaktních čočkách. 

Co si tak pamatuju, příliš často jsem tu o tom, že nosím brýle, nepsala. To nosím berte s rezervou, nebo si slovo představte alespoň s deseti uvozovkama na každý straně. Brýle jsem si musela pořídit ještě v době, kdy jsem byla na střední škole a moje optika nějak přestávala vidět na tabuli a plátno, kde nám většinou učitelé promítali látku. No a co uděláte, když přestáváte vidět? Pořídíte si brýle. Jasně, předcházelo tomu vyšetření u "očařky". Brýle mám jen do dálky, nosila jsem je především do školy a dobře mi sloužily i za volantem. Ovšem se mi hodně daří na brýle zapomínat a nechávat je doma. V takových případech jsou pro mě současné hodiny ve škole (ještě studuji dálkově) hotové peklo. Ležím na lavici div nestrkám hlavu mezi dvě spolužačky sedící předemnou a očima mžourám na plátno, abych vůbec přečetla text z prezentace. V tom lepším případě mi moje úžasná spolužačka Janička text přetlůmočí, ta si ty brýle totiž nikdy nezapomene. Kontaktní čočky pro mě tak byly jakýmsi vysvobozením, díky kterým svět nevidím až tak rozmazaně. 


Já a kontaktní čočky.. Jediné čočky, které jsem kdy zkoušela a používala, byly nějak zabarvené a v různých stylech. Mám čočky ala oči Edwarda Cullena ze Stmívání, potom nějaké tmavě modré a našla bych jich ještě pár. Každopádně tyto nejsou barevné. Jedná se o jednodenní kontaktní čočky. V balení najdete 30 čoček, které jsou jednotlivě balené v plastovém blistru, kdy si čočky můžete postupně lámat, nebo si s sebou vzít určitý počet, pokud třeba někam jedete. Jsou tzv. jednodenní, takže je po celodenním nošení nenaložíte do žádného roztoku, ale putují hned do koše. Mě dělají společnost každý víkend, který trávíme u přítelových rodičů. Čočky jsem si hrozně oblíbila! Seženete je na webu https://www.cocky-kontaktni.cz/, kde najdete nepřeberné množství čoček, ze kterých si vybere určitě každý. Palec nahoru musím dát webu za rychlost dodání. Jeden den objednáte a ten druhý máte balíček doma.  

Pokud jde o samotné nandání a vyndání čoček, doporučuji kouknout na Youtube, kde je několik šikovných návodů.


Jak už jsem řekla, čočky jsou pro mě skvělou alternativou skrz ty moje neustále zapomínané brýle. Čočky jsou na nošení pohodlné, v oku mě nijak nedráždí ani nepálí. "Pokud vám vyhovují spíše jiné druhy čoček než jednodenní, na trhu je spousta dalších variant a můžete si vybrat kontaktní čočky podle vašich individuálních požadavků jednoduše a hlavně z pohodlí domova. 

A co vy? Jste nositelkami čoček nebo brýlí? Pište mi vaše  případné zkušenosti ;) 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Jsem cerstva nositelka cocek, a mohu vam rici, ze vyber cocek, aby vam sedli je hrozny. Vyzkousela jsem jich nekolik a nakonec se mi osvedcily tyto https://www.nejlevnejsikontaktnicocky.cz/acuvue-oasys-with-hydraclear-plus-6-cocek/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři