Moje nehty 9/2017

pátek, září 01, 2017

Ahoj krásky,
naivně jsem si myslela, že když si nehty potáhnu gelem, budu od nich mít alespoň na dobrých 5 týdnů pokoj. Omyl. Za 3 týdny mi nehty vyrostly tak, že se mi podařilo vycvaknout i několik písmenek z klávesnice :D Je pravda, že jsem si nehty nechala poměrně dlouhé a co teprve, když povyrostly. 

Teď jsem měla jasný cíl:
1. zkrátit je skoro na minimum (abych od nich vážně měla klid co nejdéle)
2. nahodit nějakou podzimní barvičku

I když se to možná nezdá, tak dolů padlo hodně milimetrů. Jak mám dlouhá lůžka a nehty do špičky, tak opticky působí delší, než ve skutečnosti jsou. Jak jste se tu už několikrát mohly dočíst, miluju podzim! Je to moje nejoblíbenější roční období a proto jsem se na aktuální nehty nemohla dočkat!


Zvolila jsem tělový uv gel od značky Nehtomania v odstínu Nude Rose. Původně jsem chtěla nechat nehty úplně hladké a čisté, ale právě mi dorazil objednaný "chameleon" pigment, takže je jasné, že jsem ho hned musela vyzkoušet. Vždycky, když mám na nehtech tuhle barvu, tak jsem pevně přesvědčená o tom, že si ji dám i potom, co odroste a nehty budu doplňovat :D Ale hádejte co... Nakonec sáhnu po něčem jiném. Nehty jsem fotila až několik dnů po doplnění, tak jsou někde vidět malé odrosty. Taky budu muset příště asi zkracovat, když ony ty delší jsou tak super... :( 

Hodně z vás mi psalo, jak docílit toho, aby vám nehty hezky rostly a byly zpevněné. Já nedám dopustit na Sally Hansen Strenght zpevňující lak na nehty. Používala jsem ho i jako podklad, když jsem si nehty lakovala. A co se mi ještě hodně osvědčilo, tak tato intenzivní péče pro silně poškozené nehty, taky od Sally Hansen. Tu jsem začala používat v rámci regenerace ve studiu na klientky, které chtějí sundat gelovky, tak aby se jim nehtíky daly co nejdřív dohromady. Navíc tento lak slouží jako taková jemná kamufláž, která krásně vyretušuje nehtové lůžko a nehtům propůjčí lehký pudrový odstín. 

A jaké jsou vaše oblíbené odstíny takhle na podzim?
Mějte se krásně'
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři