Dermacol│Péče o problematickou pleť s řadou ACNECLEAR

úterý, září 12, 2017

Ahoj krásky, 
jak už jste si mohly všimnout na mém Instagramu, Dermacol má nové produkty, které jsou určené pro problematickou pleť, a že jich rozhodně není málo! 


Musím říct, že moje pleť je momentálně poměrně kvalitní. Čas od času se nějaký ten vetřelec objeví, ale dlouho se u mě neohřeje. Pojďte se podívat, čím vším můžete proti nechtěným pupínkům bojovat ;)

CLEANSING GEL Odličovací gel 
Skvělá věc do sprchy! Ještě před tím, než jdu do sprchy se odlíčím a o zbytky případného makeupu a vyčištění pleti se postará tenhle gel. Člověk by řekl, že bude mít zářivě modrou barvu, jak jeho pumpičkové balení, ale ne. Je čistě bílý a je z něj cítit tea tree olej, který je mimochodem obsažený úplně v každém přípravku, o kterém dnešní článek je.


INTENSIVE ANTI-ACNE TREATMENT Intenzivní péče 
Tohle je věc, po které sahám pokaždé, když mi na pleti nějaký ten vetřelec vyskočí. Je určený k lokálnímu ušetření a musím říct, že je to fakt zázrak. Krém pupínek vysuší a zanedlouho po něm nejsou ani památky. Tuto péči používám přes noc, kdy vím, že přípravek může hezky působit.


CALMING LOTION Pleťová voda
Podle mě je tohle must have produkt v péči o problematickou pleť. Když mě trápilo akné, používala jsem ji vždy ráno a večer. Mohla bych vám tu psát, jak je dobré nechat pleť dýchat, aby se akné brzy zahojilo, ale nebudu vám lhát, že jsem na ty pupínky nenaplácala vždy makeup :D Já vodu používám převážně k ošetření míst, kde už se mi nějaký pupínek udělal a následně na něj dávám intenzivní péči, o které jsem vám psala výše.

MASK Adstringentní pleťová maska
Stahující masky mám hodně ráda a tuhle obzvlášť. Pleť mi krásně vyčistila, vyhladila a navíc příjemně chladí.


ANTIBACTERIAL FACE CREAM Antibakteriální mycí gel na obličej
Tyto gely používám taky převážně ve sprše. Nebaví mě zdlouhavě stát před zrcadlem, takže je jednodušší obličej namydlit ve sprše a poté ho opláchnout. Výsledek je parádní -  vyčištěná a ošetřená pleť. I když dávám přednost peelingům na obličej, tento přípravek  předčil má očekávání a vypadá to, že se z něj stane jedna z mých kosmetických stálic.


MOISTURISING GEL-CREAM Hydratační gel-krém
Gel-krémy mám ráda především kvůli jejich konzistenci. Konkrétně tento používám po všech čistících a pečujících procedurách (masky, hloubkové čištění apod.) a musím říct, že je vážně super! Můžete ho použít jako denní, ale i noční krém.


A co říct závěrem? Že se tahle řada Dermacolu fakt povedla! Takže pokud vás akné trápí, určitě se zkuste na některý z těchto výrobků podívat, protože by vám nejeden z nich mohl pomoct se těch nehezkých pupínků co nejdříve zbavit :) 

Co používáte na problematickou pleť vy nebo co se vám nejvíce osvědčilo?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. This is so inspiring! I love the post:)
    Soslu Badem by Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  2. Já kdysi jeden z těchto gelů měla a bylo to fajn :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři