#DnyMarianne již po 17 u nás!

středa, září 13, 2017

Ahoj krásky,
v dnešním článku bych vám chtěla dát jen pár typů. Tím prvním, jak jste si všimly z názvu, je to, že se po roce vrací oblíbené Dny Marianne, kdy můžete nakoupit vše, po čem vaše srdce touží, o nějakou tu korunu levněji. Využíváte takových dnů, nebo vás nechávají chladnými? 


Já musím říct, že mě dny, jako takové, velmi lákají, ale nerada tahám Magdalénku do přeplněných nákupních center, takže je mi sympatičtější nakupování věcí přes internet. Největším lákadlem je pro mě Fann parfumerie, odkud mám v plánu pořídit několik vůní pro členy naší rodiny. Nejen, že už pomalu, ale jistě, dávám dohromady dárky na Vánoce, ale v září u nás začíná maraton narozenin a svátků, který končí až v dubnu. A proč zrovna Fann parfumerie? Protože právě ta je jednou z eshopů, které jsou do Dnů Marianne zapojeny. 

Se všemi těmi slevami se dá ušetřit, ale co kdyby jste ještě získaly nějaké penízky zpátky? V tom případě nakupujte přes cash back portál Plna Peněženka. Už jednou jsem vám tu o nakupování přes ní  psala. Je to jednoduché. Na webu Plné Peněženky si vyhledáte obchod, ze kterého chcete nakoupit > nakoupíte jak jste zvyklí > a ze zaplacené částky vám bude několik procent vyplaceno zpět. Výhodně nemusíte nakupovat jen kosmetiku. Doporučuji podívat se na web, kde najdete přehled všech eshopů, se kterými můžete výhodně nakoupit a ještě takhle ušetřit. 

Určitě mi napište, co hodláte ukořistit, nebo jak na vás celkově akce tohoto typu působí.
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři