Beauty rozstřel 9/2017

pátek, září 15, 2017

Ahoj krásky,
jak dopadl poslední beauty rozstřel, kde jsem se rozhodovala mezi několika makeupy od Maybelline? Místo makeupu jsem sáhla po korektoru, na který už chystám recenzi. 

Dnes by mě zajímal váš názor na některý z těchto pečujících krémů. Čím jsem starší, tím víc se zajímám o pečující kosmetiku a snažím se pleti dodávat vše, co potřebuje. 

VICHY Ideália, CLINIQUE 3 Steps, LOREAL PARIS Skin Perfection

V tomhle případě by to byla sázka na jistotu. Krém mám vyzkoušený, maximálně mi vyhovoval a skutečně mi po nějaké době užívání pleť připadala v lepším stavu a rozzářená. Už mi ale dochází, takže přemýšlím, jestli po tomto krému sáhnout znovu, nebo vyzkoušet něco nového.

Tady to je věc, která mě šíleně láká a vůbec by mi nevadilo za ni dát takový peníze. Jen si nejsem jistá tím, že je vhodný i pro mastnou pleť. Ta moje je spíš normální, smíšená, tak si říkám, aby mi vyhovoval. K dostání je ovšem víc variant, tak třeba najdu něco, co by mé pleti sedělo víc. Jsem na něj zvědavá především kvůli tomu, že u zahraničních blogerek je tento gel populární. Jestli ho některá používáte, nebo s ním máte zkušenosti, tak mi určitě napište :) 

L'ORÉAL PARIS Skin Perfection denní hydratační krém
A nakonec tenhle růžový krasavec. Na něj jsem dostala doporučení od jedné kamarádky a když jsem se koukala na recenze, tak jsou převážně pozitivní. Spokojené uživatelky hlásají krásně hebkou pleť a úžasnou vůni. 

Budu moc ráda, když mi napíšete, který z krémů byste braly vy, nebo jestli s některým z produktů máte zkušenost :)

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři