MOJE NEHTY 8/2017

úterý, srpna 22, 2017

Ahoj krásky,

dlouho jsme tu neměly žádný článek věnovaný nehtům, takže je nejvyšší čas tento nedostatek napravit. Napíšu vám něco málo o svých nehtech, tedy o jejich aktuálním stavu, péči a nebude chybět ani několik typů na pár výrobků.


Musím říct, že moje nehty jsou na tom tak dobře, jak už dlouho ne. Nevím, jestli za to mohou hormony po porodu, samotné kojení nebo něco jiného, ale dost o tom pochybuju, vzhledem k tomu, že mi vlasy začaly padat tak, že budu asi za chvíli plešatá a vitamíny ze mě Magdalénka cucá jak o život :D Každopádně, po porodu jsem plánovala mít nehty co možná nejkratší, vzhledem k praktičnosti a obav z toho, abych to malý tří kilový stvoření nějak neškrábla, a taky jsem je měla. Pokaždé, když ke mě do studia přišla nějaká zákaznice a nechala si udělat dlouhé nehty, moje srdce si povzdechlo. Když jsem ale viděla, že se mi nehty nelámou a jsou poměrně pevné, i přes úklid doma nebo nějakou jinou práci, rozhodla jsem se, že si ty dlouhý nehty, co jsem mívala, prostě vypěstuju zase.

Sally Hansen Miracle Gel laky na nehty s gelovým efektem bez užití uv lampy
Mohla jsem si udělat gelové, nalepit si typy a mít je raz dva, ale ne. Šla jsem na to jinak. Nehty jsem nechala volně růst a jediné, co jsem na ně používala, byl zpevňující lak Strenght od Sally Hansen a laky Miracle gel, od stejnojmenné značky. Článek o lacích i s ukázkou všech odstínů, které doma mám, jste tu už mohly vidět článek. Věci pro nehty od Sally Hansen nakupuji jedině na Notino.cz. Konkrétně laky jsem tam pořídila s výraznou slevou, takže se mi nákup vyplatil

Takhle jsem si vypěstovala aktuální délku. Abych ušetřila všechny nehty, říkala jsem si, že se budu muset vážně hlídat, ale k mému překvapení vydržely veškerou domácí práci bez větší újmy. Lak i s tím podkladovým mi nehet dostatečně zpevnily a propůjčily mi efekt gelovek. Pro ty jsem se rozhodla teprve před pár dny, kdy jsem na internetu hledala nějakou barevnou kombinaci pro jednu svoji klientku. Také mě přestalo bavit si nehty každý týden lakovat a zkrátka jsem potřebovala něco, co mi nějaký čas vydrží. 

Na první fotce můžete vidět moje aktuální krásky. Rozhodla jsem se pro světlounce růžovou barvičku od značky Nehtomania v odstínu Ballerina doplněnou o hvězdný měděný třpyt gelu Capella. Nehty mám pouze pogelované, nemusela jsem žádný nehet dolepovat, což mě těší :) Se značkou mám také jedině dobré zkušenosti a převážně ji používám u sebe ve studiu. Původně jsem plánovala použít nějakou neonovou barvičku, když máme to léto, ale jak dělám nehty ve studiu a v létě frčí převážně neonky, tak nějak jsem nechtěla jít se stádem. Už teď se ale moc těším až budu nehty doplňovat. S podzimem přichází i moje oblíbené nude tóny, se kterými bych si vystačila klidně až do vánoc.

Jo, a abych nezapomněla. Jak jsem vám psala o padání vlasů, koupila jsem si Biosil (vitamin, doplňěk stravy) a i ten má mít pozitivní vliv na růst nehtů, tak třeba jejich zlepšení má na svědomí právě on. 

A jak se momentálně daří vašim nehtům?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři