Dermacol Aqua Beauty & Sensitive micelární vody + Aqua Beauty hydratační gel-krém

úterý, srpna 29, 2017

Ahoj krásky,
všimly jste si, co je nového u Dermacolu? Nově rozšířil svoji nabídku micelárních vod o dva přírůstky, které jsou určené mladé a citlivé pleti. 


Od Dermacolu jsem měla už jednu micelární vodu (varianta Hyaluron) a byla jsem s ní nad míru spokojená a tady u těch tomu není jinak. Pojďte se společně se mnou podívat, jaké že ty novinky vlastně jsou.

Můžete ji použít na odlíčení obličeje i očí. Dá se použít i na dekolt, ale myslím si, že  právě tuhle oblast hodně z nás při odlíčení opomene a veškerou péči mu dá pouze ve sprše. I já mezi ně patřím a pyšná na to nejsem :D Voda je vhodná pro všechny typy pleti, neobsahuje alkohol, pleť nedráždí a nevysušuje. Po použití nemusíte pleť oplachovat, protože nezanechává takový ten ulepený finish. Mladé pleti dodává potřebnou hydrataci. 

Určeno pro všechny majitelky citlivé pleti. Obsahuje panthenol, taky v ní nenajdete alkohol, ale ani žádnou parfemaci. 

I když jsou micelární vody určené k odlíčení makeupu, tak já je používám pouze na tvář. Na odstranění makeupu mi slouží klasické odličovače očí, většinou na nějaké mastnější bázi, nejlépe olejové. To ovšem nemění nic na tom, že tyhle vody odlíčení hravě zvládnou, takže se dají rozhodně využít i takto. 


Kromě nových vod jsem měla možnost vyzkoušet hydratační gel-krém, také z řady Aqua Beauty. Lehčí krémy mám ráda. Tenhle navíc obsahuje kyselinu hyarulonovou, extrakty z mořských řas, vitamíny, přírodní oleje a kromě hydratace na pleti zpomaluje i známky stárnutí. Překvapilo mě, že nijak nevoní, ale problém s tím nemám. Dávkování je super díky praktické pumpičce. Moje pleť není nijak náročná, takže s tímto gel-krémem nemá žádnou potíž a vyhovuje jí. Je hydratovaná a jemná na dotek.

Tak co říkáte na novinky? A co vy a micelárky?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já mám teď pěknou zásobu micelárek, tak se po nových ani nekoukám :D. Jinak micelárku používám každý den a potom ji stáhnu ještě přírodní pleťovou vodou.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru,
    rozhodně tyhle novinky od Dermacolu nevypadají špatně, ale mě nějak nezaujaly. Obecně já nejsem úplná fanynka micelárek, i když je občas také používám, ale spíše na cestování (k čemuž jsou i určené). Rozhodně je nepoužívám non-stop, protože vím, že to pro pleť není vůbec dobré. Každopádně chválím hezky sepsané recenze na novinky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři