L'Oréal Paris Nude Magique Cushion rozjasňující tekutý make-up v houbičce

úterý, srpna 01, 2017

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám recenzi na skvělý výrobek od značky L´oreal Paris, kterým je rozjasňující tekutý makeup v houbičce Nude Magique Cushion

Přiznám se, že s něčím takovým jsem se setkala poprvé. Právě proto jsem byla poměrně plná předsudků, jaký makeup asi  bude a jak moc obtížná bude jeho aplikace. Vezmu to ale hezky od začátku.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion rozjasňující tekutý make-up v houbičce

Můj foťák tohle balení miluje a vlastně já taky. Balení je provedeno v něžné metalické fialkové. Vzhledově připomíná obal nějakého pudru, ale ten v něm nenajdete. Po otevření je z druhé strany ve víčku vsazené zrcátko, což určitě oceňuji. Na cestách absolutně nezbytná a praktická věc. Nad samotnou houbičkou s makeupem je ještě plastové víčko, které slouží k umístění aplikátoru. Tím je praktická houbička, kterou taky znáte především od pudrů. Po otevření dalšího víčka se konečně dostáváme k onomu zázraku!

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion rozjasňující tekutý make-up v houbičce

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion rozjasňující tekutý make-up v houbičce

Ještě je tedy potřeba odstranit papírové víčko, které houbičku chrání. Houbičku jsem zkoumala, protože jak jsem řekla, doposud jsem žádný výrobek tohoto typu neviděla a nepřišla jsem s nim do styku. Jedná se o houbičku, která je nacucaná makeupem. V praxi si vezmete aplikátor, párkrát s ním zmáčknete na houbičku, abyste si nabraly makeup a nanášíte na tvář. Jak jsem zvyklá makeup nanášet především štětcem, tak jsem z toho houbičkového aplikátoru měla trošku obavy, hlavně kvůli flekům. 

Byla jsem ovšem příjemně překvapena! Fleky nikde, makeup s pletí krásně splyne, zanechává ji jemnou, barevně sjednocenou a poradil si i s menšími nedokonalostmi díky svému střednímu krytí. Na takové tmavé kruhy pod očima by to chtělo použít nějaký korektor. 

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion rozjasňující tekutý make-up v houbičce

Já vlastním odstín č. Vanilla. Vzhledem k číslování si nejsem jistá, v kolika provedeních se tento makeup vyrábí, protože nejsvětlejší je značen jako 01 a nejtmavší je 11. Každopádně jsem ho pořizovala na Notino.cz, kde ho najdete ve čtyřech variantách a je na něj momentálně sleva. A protože tenhle makeup nepatří zrovna mezi ty nejlevnější, tak vám sleva může přijít jistě vhod. 

Makeupu nemám co vytknout. Jsem s ním absolutně spokojená a mohu ho jedině doporučit.

Máte s ním zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mě se líbí a zaujal mě i dříve, ale nejsem si moc jistá, když má někdo akné na pleti jestli je vhodný tento tip makeuppu. A jelikoř je tohle můj problém, tak musím asi vydržet.. Ale jak píšeš sleva přijde vždy vhod :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Houbičkové makeupy se mi hrozně líbí, ale odrazuje mě právě ta houbička k dlouhodobějšímu použití, jak píše Hedi výše, pro pleť se sklony k akné to si moc nebude. Ale rozhodně vypadá lákavě a při nějaké hezké akci ho možná vyzkouším. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři