Chloé

úterý, srpna 29, 2017

Ahoj krásky,
tento článek je výsledkem červencového rozstřelu, kdy jsem vás prosila o pomoc při rozhodování o dárku pro moji maminku k narozeninám. Byla jsem moc ráda, že jste stály za Chloé, protože právě k této vůni jsem už od začátku byla přikloněná o trošku víc. Máma o ní totiž sní snad od doby, kdy přišla na prodejní pulty, ale zatím neměla tu čest ji vlastnit. Až teď. Díky mně. Mám ze sebe radost :D a doufám, že máma ji bude mít po rozbalení krabičky taky. Určitě jo!

Chloé - parfemovaná voda pro ženy

Na jednu stranu jsem i ráda, že jsem ji mámě nadělila až teď. Úplně živě si totiž pamatuji ten rok, kdy kdo neměl Chloé, jako by nebyl. Alespoň ženské osazenstvo. Voněla jí snad každá druhá a byl to snad jeden z nejprofláknutějších vánočních dárků. Pro Chloé jsem šla, kam jinam, než na Notino.cz, a snad pokaždé, když web otevřu, je tato vůně v akci, což se mi rozhodně hodilo. 

Přemýšlela jsem, co je na této vůni tak extra, že se z ní stal takový bestseller. Mě osobně vůně nijak nezaujala, tedy alespoň poté, co jsem k ní přičichla poprvé. Cítila jsem z ní růži, takže tím pádem bylo všechno jasné, nebo alespoň to, že se bez této vůně určitě obejdu. Růže je ukrytá v srdci parfému společně s gardénií. Hlavu tvoří citron, magnolie a bergamot a v základu je pižmo s květem bavlníku.  Co se mi na ní hodně líbí, je ten pudrový podtón, který je krom toho květinového docela výrazný. Je pravda, že vůně je hrozně fotogenická, tedy její flakon. Působí dívčím, jemným a romantickým dojmem.  

Výdrž této vůně je obstojná a když jsem ji kvůli této recenzi zkoušela, cítila jsem ji na sobě dost dlouho. Víc než ty kytky se mi ve vůni zamlouvá ten dřevitý základ, takže mě potěšilo, když jsem po nějaké chvíli, co jsem ji měla na sobě, ucítila právě jeho.

A takový malý typ na závěr... Pokud byste Chloé taky chtěly darovat jako dárek (Vánoce tu budou co nevidět), tak by se vám mohla líbit některá z dárkových sad, kterou na Notinu můžete sehnat. Já bych z fleku brala tuto > Chloé dárková sada

Tak co, jste i vy majitelkami Chloé?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři