DERMACOL Perfect Body Makeup tělový zkrášlující makeup

čtvrtek, července 27, 2017

Ahoj krásky,
už jednou jsem vám tu kdysi psala o tomto tělovém makeupu od Dermacolu a nyní budu zase. Proč? Protože výrobci přišli se čtyřmi novými odstíny, díky kterým si makeup může získat víc příznivců. 


Mě se to teda líbí moc! Když se výrobek poprvé dostal na trh, tak jsem ho doma měla v jednom odstínu, který mojí pokožce zrovna nelichotil. Byl na ni až příliš tmavý a házel tóny lehce do oranžova, takže výrobek pro mě byl nepoužitelný do té doby, než bych byla hodně opálená a k mojí smůle jsem se nikam k vodě nebo k moři nedostala. 

Jak už jsem psala výše, teď ho tu máme hned ve čtyřech nových odstínech a pozor, makeup je použitelný i když jste nestrávily 14 dnů někde vyplesknuté na pláži. Pro ty z vás, kdo by byly touto kosmetickou vychytávkou ještě nepolíbené, tu mám stručné info:
  • dodává okamžitý efekt opálení
  • kryje nedokonalosti pokožky
  • sjednocuje její tón
  • opticky zeštíhluje tělo a zanechává pokožku hedvábně hladkou
  • má lehkou texturu s panthenolem a vitamínem E
  • odolný proti vodě
  • dermatologicky testován
  • 100 ml za 169,- Kč


Určitě makeup neberte jako nějaký samoopalovák. Je to skutečně jakýsi pomocník na vyretušování nedokonalostí a zakrytí nějakých nedostatků. Na mých nohách můžete vidět dva odstíny. Tan je nejsvětlejší z nových odstínů a sedí mi i když nejsem zatím příliš opálená. Desert ho v odstínech hned následuje a už to chce mít nějakou opalovačku za sebou, aby byl nositelný. Je lepší ho na sebe aplikovat bez oblečení. Vyhnete se tak nechtěnému ušpinění. Každopádně po zaschnutí se vám nikam neotiskne.


Co jsem tak četla různě na webu, tak je to takové 50 na 50, pokud jde o používání tohoto přípravku. Někomu přijde divné natírat si makeupem i celé tělo, někdo je z něj nadšený, protože vám propůjčí vyretušovaný vzhled. Já se přikláním k té druhé skupině, ale teprve od doby, co jsou na světě nové odstíny. S odstínem Tan jsem velká kámoška :D Desert využiji především po dovolené. Další dva odstíny jsou Ivory a Pale, ale to už musíte být opravdová čokoláda.

Zkoušely jste tento tělový makeup? Jaký na něj máte názor?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. O tomto make-upu na tělo jsem už něco málo četla, ale asi nejsem jeho zastánkyní. Není nad přirozené opálení. Kdo ale nemá možnost jet za sluníčkem, proč ne :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Odolný proti vodě? :D Tak to jsou kecy jak vyšité, měla jsem ho a teda odolný proti vodě absolutně nebyl, takže za mě tohle je ztráta času.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně teda drží, dolů ho dám až nějakým sprcháčem, jinak ho na sobě pořád mám.

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři