BEAUTY ROZSTŘEL - 6/2017

středa, června 14, 2017

Ahoj krásky,
rozhodla jsem se pro vytvoření jakési rubriky, ve které mě bude zajímat především váš názor a zkušenosti. Jak jistě víte, ráda zkouším nové věci, ale na druhou stranu chci mít jistotu, že nekupuji zajíce v pytli, pokud jsem s daným produktem nepřišla nijak do styku. Takže jak tato rubrika bude fungovat?


Každý měsíc se tu objeví článek se třemi produkty jedné kategorie. Může jít o parfémy,  dekorativní nebo pečující kosmetiku apod. Budou to produkty, které bych si ráda pořídila a vaše komentáře, názory a zkušenosti mi mohou pomoci při rozhodování a následné koupi jednoho z nich. Momentálně se rozhoduji mezi těmito vůněmi, takže pokud některou z nich máte, pište, jak jste ne/spokojené :)

CALVIN KLEIN Down Town
Kromě nádherného růžového flakonu mě na tomto parfému zaujala i 73% sleva, která na něj právě na Notino.cz je. Vzhledově mi parfém napovídá, že bychom si mohly padnout do noty. Složení má, alespoň pro mě, také vyhovující. Jediné, na co jsem nečetla zrovna chválu, je jeho výdrž, která je, prý, mizerná. 

CALVIN KLEIN CK2
Další Calvin, na kterém se mi především líbí nadčasový flakon a skutečnost, že je vůně "unisex". Něco mi říká, že by mi tahle toaletka dlouho nevydržela, pokud by voněla i příteli :D Ve složení mě trošičku odrazuje růže. Kosmetiku a vůně, kde je růže, příliš nevyhledávám, každopádně kytkou samotnou nepohrdnu. Ohlasy jsou na ni mnohem pozitivnější, než na první vůni, takže babo, raď...! 

GUESS 1981
A jako poslední tu mám tuhle růžovou Guessku. Jedná se o toaletku, tak se dá předpokládat, že výdrž nebude nijak zvlášť super a bude třeba ji během dne použít víckrát. To by mi rozhodně nevadilo. 

Jakmile bych měla jednu z těchto vůní doma, těšte se na klasickou recenzi ;) 

Tak co, kterou z vůní byste mi doporučily?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Já neměla ani jednu, ale ta prostřední má teda naprosto perfektní flakonek :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři