Mých TOP 5: Nejlepší opalovací kosmetika

středa, června 21, 2017

Ahoj krásky,
léto je v plném proudu a tak jsem se rozhodla vytvořit pro vás článek, ve kterém vám ukážu mé favority z opalovací kosmetiky. Za mých mladých telecích let jsem se všem opalovacím krémům vyhýbala z toho důvodu, že jsem si myslela, že se potom tolik neopálím. A jak jsem dopadla? Kompletně spálená. Teď je pro mě ochrana na prvním místě a už pár let zpět si vždycky u vody užívám zdravou a krásně opálenou kůži, to vše za použití opalovacích krémů. Tak tady je máte, mých pět nejoblíbenějších opalovacích přípravků.

Dermacol: AFTER SUN REGENERATING & HYDRATING BALM Regenerační a hydratační balzám po opalování, AFTER SUN SCHOWER MILK Tělové mléko po opalování do sprchy, SELF TAN LOTION Samoopalovací tělové mléko

Tak, většina přípravků je právě od Dermacolu, protože on tu sluneční kosmetiku fakt umí. Regenerační a hydratační tělové mléko jsem vyzkoušela teprve minulé léto, ale strávilo ho se mnou celé. Pokožka po něm byla krásně jemná na dotek a mandlový olej mu dodal příjemnou vůni. Co jsem si zamilovala ještě víc, bylo tělové mléko po opalování do sprchy. Pro mě jakožto pro né zrovna zapáleného mazače, to byla skvělá alternativa toho, jak se postarat o pokožku po opalování a nestrávit u toho mládí. Navíc ta úžasná vůně připomínající Baileys! A v poslední řadě mléko, kterým dodáte sluníčko kdykoliv, nejen v létě - samoopalovací. Opálení vám dodává postupně během 6 hodin a už po prvním namazání jsem si připadala, jak kdybych právě přijela z dovolené. Jako s každým samoopalovákem i s tímto je třeba si vyhrát a důkladně ho rozetřít. 

GARNIER Ambre Solaire Golden Protect olej na opalování SPF 30
Olej od Garnier jsem si oblíbila hlavně díky jednoduchosti, co se aplikace týče. Nastříkáte, namažete a jdete! I když se jedná o olej, dobře a rychle se vstřebává a zanechává pokožku krásně jemnou. Doporučila jsem ho i několika svým známým a ty si ho také nemohly vynachválit. Ani se nedivím, že Notino.cz zařadil tento olej do škatulky #SummerYourself, kde najdete výrobky, které se nejlépe hodí do prosluněných letních dnů. 

MATRIXOil Wonders obnovující olej pro lesk a hebkost vlasů
Tento olej sice není na opalování, ale je úplně perfektní, pokud jsou vaše vlasy křehké a vysušené, třeba právě od sluníčka. Balení je snad bezedné. Už ho mám od prosince a ubyl mi v něm snad centimetr a to ho používám po každém mytí vlasů. Stačí ho pouhopouhá kapka, kterou vtírám do délek a konečků. Výsledek je skvělý, vlasy jsou jemné, lesklé a o té úžasné vůni ani nemluvím. 

Jakou opalovací kosmetiku používáte vy? Budu se těšit na Vaše komentáře.
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Já letos byla u moře s oleji Astrid a Biodermou a musím říci, že jsem se opálila mnohem lépe, než s mléky nebo krémy, doporučuji :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři