Vichy Idéalia vyhlazující a rozjasňující péče pro normální až smíšenou pleť

středa, května 24, 2017

Ahoj krásky,
čím jsem starší, tím víc kladu důraz na správnou péči o pleť.V pubertě a před dvacítkou mě ani nenapadlo si dát na pleť nějaký krém. Stačil mi makeup, pudr, večer důkladné odlíčení a nějaký ten čistící gel. Věřím, že na pleti se to jistým způsobem podepsalo. Přišla mi unavená, bez jasu a postrádala takovou tu zářivou jiskru, jestli chápete, co tím chci říct. Krémů jsem od té doby, co jsem se je naučila používat, vystřídala už několik, a na jeden z nich tu pro vás dnes mám recenzi. 


Mým aktuálním oblíbencem je Idéalia od Vichy. Krém je určený pro normální až smíšenou pleť a slibuje její rozjasnění a rozzáření. Má hedvábnou gelově-krémovou texturu, obsahuje aktivní látky z kombuchy, AHA, vitamíny a polyfenoly. Neobsahuje parabeny, je nekomedogenní, hypoalergenní a fyziologické pH 5,5. 

Ani nevím proč, ale vždycky jsem měla značku Vichy přiřazenou spíš ke zralejší pleti a starším věkovým kategoriím. Každopádně Ideália není věkově omezena, takže ji s klidem můžete používat, ať vám je náct nebo už jste nějaká ta cetka. Krém má přirozeně rozjasnit a sjednotit pleť, redukovat vrásky, zabraňovat předčasnému stárnutí, zvláčňovat a odstraňovat nerovnoměrnosti. 



Vzhledově se mi krém hrozně líbí. Je laděný do růžova a to světlejší provedení mu sluší. Samotný kelímek je poměrně těžký a bytelný. Úplnou novinkou je pro mě zrcátko na šroubovacím víčku. Na žádném jiném krému jsem nic takového zatím neviděla. Nanášet si na pleť tento krém je jedna radost. Je hrozně příjemný a rychle se vstřebává. Pleť je po něm hrozně jemná a už na první pohled vyhlazenější. Zatím ho používám cca 14 dnů a tak jsem zvědavá na výsledky, které mi přinese za ještě delší dobu. Už teď se mi ale pleť zdá o dost v lepším stavu, než jsem krém začala používat. Pokud jde o cenu, krém je jeden z těch dražších, ale investovala bych do něj znovu. Jsem s ním hrozně moc spokojená. 50 ml krému seženete od 584,- Kč. 

Máte s krémem, nebo s jakýmkoliv jiným Vichy produktem zkušenost? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři