Ženám vstup (ne)zakázán│Budchlap.cz

středa, května 24, 2017

Ahoj krásky,
o svém novém béžovém kabátku jsem vám tu už básnila a k vidění jste ho měli i na Instagramu. A protože nejsem žádnej sobec, a nemyslím jen na sebe, chtěla jsem něčím potěšit i svého muže doma.  Nikdy před tím jsem se nad tím nepozastavila, ale znáte nějaký web, kde by byly vyloženě jen pánské věci? Ať už oblečení, obuv, prádlo, doplňky atd.. Vždycky, když jsem  něco objednávala z různých eshopů, tak by si na něm vybraly jak ženy, tak i muži. 

Eshop Budchlap.cz je čistě pánskou záležitostí. To napovídá nejen název, ale i celkový design eshopu. Vše je laděné do modrých tónů, problikávají vám na něm nejrůznější akční a aktuální nabídky a z fotek na vás koukají poměrně hezcí sympaťáci :D To se to pak nakupuje jedna radost. Kromě širokého sortimentu se mi líbí i velmi příznivé ceny a dá se říct, že si za pár stovek toho svého fešáka můžete solidně oháknout. 



Největší problém nastal při vybírání. Jasno jsem měla v tom, že chci nějakou mikinu a tričko. No jo, ale jakou? Vyberte si z tolika věcí (právě jsem pochopila, proč nadávají moje klientky ve studiu na tak širokou nabídku barevných gelů). Web jsem projela skrz na skrz a teprve po dvou dnech jsem si konečně vybrala. A protože věci udělaly velikou radost, další objednávka na sebe zřejmě nenechá dlouho čekat :) Jak vidíte na fotkách, kupovala jsem khaki tričko s lebkou a delší šedou mikinu na zip

Jestli vás nebaví obíhat nejrůznější obchody, abyste svojí drahé polovičce něco pořídili, zkuste mrknout na web ;) Jak jsem řekla, já jsem z něj určitě neobjednávala naposledy. 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Na mňa a takisto pre môjho priateľa je ten e-shop celkom obyčajný, aj keď nejaké veci by sa tam nájsť dali. Napr. tričko, ktoré si vybrala mňa oslovilo, ale naopak môj priateľ by si ťukal po čele:D

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři