White Pearl Whitening System stomatologický bělicí gel

středa, května 31, 2017

Ahoj krásky,
kdo z nás by nechtěl mít zářivý bílý úsměv? Já jsem bělících past, pásků a všeho možného vyzkoušela už plno, ale novinkou pro mě byl tento stomatologický bělící gel White Pearl Whitening


O co se vůbec jedná? Jde o bělící systém, který má velmi šetrně a přesto účinně vybělit zuby. Gel slibuje vybělení zubů, ošetření ústní dutiny a posílení skloviny. Výsledky by měly být viditelné už po prvním použití. Co se mi hodně líbí, je to, že gel neobsahuje peroxid, jako jiné bělící přípravky, které by mohly poškodit zubní sklovinu, má v sobě pouze přírodní výtažky. 

V balené najdete:
  • 2 tuby bělícího gelu
  • 1 aplikátor v podobě stříkačky
  • 5 pryžové tvarovatelné aplikátory
  • návod k použití 


Když jsem psala o těch přírodních složkách, měla jsem na mysli aloe vera, heřmánek, brusinkový a mátový olej. Gel je vhodný také pro citlivé zuby. Nutno podotknout, že gel vybělí pouze zdravé a živé zuby. Nevybělí vám korunky, plomby a jiná dentální tělesa. Tento článek je spíš informativní. Článek s fotkami před a po chystám do samostatného článku hned jakmile oba gely padnou za vlast.

Gel používám teprve chvíli, ale už teď mohu říct, že výsledky jsou skutečně rychle vidět. Sadu pro bělení pořídíte od 649,- Kč. Já jsem ho objednávala z webu Notino.cz, ale najdete ho i v kamenných drogeriích.

Máte s tímto gelem zkušenosti? Bělíte si zuby nějak? Budu se těšit na vaše komentáře :) 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Tento gel jsem zkoušela loni a za tu dobu, co jsem jej používala se zuby skutečně vybělily. Sice ne o tolik, co bych chtěla, ale i to se počítá. Ještě mám jednu tubu gelu nespotřebovanou, tak bělení asi zopakuji :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři