Nejlepší šampony pro barvené vlasy

středa, května 17, 2017

Ahoj krásky,
je to pár dnů, co jsem na svoji středně hnědou hřívu hodila šťavnatý lilek. Ne tu zeleninu, ale barevný šampon ve fialovém odstínu, který své pojmenování převzal právě od lilku. Barvička to byla krásná, co vám budu povídat, ovšem dlouho nevydržela. Přeci jen to byl šampon a vymyl se snad během třech umytí. Upřímně, barva se mi líbila i když už nebyla tolik intenzivní a měla takové pastelové až křídové světlejší odlesky. Momentálně uvažuji nad permanentní barvou, ke které samozřejmě patří ta správná péče. V minulosti, kdy moje vlasy byly tmavě hnědé až černé, jsem několik výrobků pro barvené vlasy vyzkoušela a tímto článkem vám přináším přehled těch, které se mi osvědčily nejvíc. 


Na Orofluido jsem dostala typ od svojí kadeřnice, kdy jsem si od ní ze salonu brala vyživující olejíček, po kterém bych se mohla doslova utlouct, tedy po jeho vůni. A pokud šlo o účinek, byl na tom úplně stejně. Vlasy po něm byly naprosto báječné, takže koupě dalšího výrobku od této značky na sebe nenechala dlouho čekat. Šampon s vlasy dělá skutečně zázraky. Čekejte jemné, uhlazené, voňavé a vyživené vlasy.

L'Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color AOX 
Tak toto je výrobek, se kterým zkušenost nemám, ale taky jsem na něj dostala doporučení od své známé, která by si díky svým vlasům mohla rovnou střihnout nějakou roličku v reklamě na nějaký vlasový šampon. Protože se šamponem od této značky mám výbornou zkušenost, věřím, že by na tom tento šampon nebyl jinak.


Kérastase Reflection Chroma Riche šamponová lázeň pro barvené a melírované vlasy
Výrobky od Kérastase jsou jedním slovem luxusní! K tomuto šamponu jsem přišla v několika vzorcích od své kadeřnice a investovat do něj se rozhodně vyplatí. Nikdy mi aktuální barva nepřišla tak zářivá a lesklá. 

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze vlasová kúra pro ochranu barvy
Mimo šamponu nesmíme zapomínat ani na jiné péče. Já mám nejraději ty bezoplachové, ale na chuť jsem přišla i některým maskám. Jednou z nich je právě tato od Schwarzkopf. Stačí ji aplikovat na konečky a do délek vlasů (ke kořínkům ji nedávám), počkat 5-10 minut a opláchnout. Výsledkem jsou opět krásné zdravě vypadající vlasy.
Podrobnější recenze na jednotlivé výrobky vás rozhodně neminou ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři