L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium vyživující šampon pro velmi poškozené vlasy

středa, května 10, 2017

Ahoj krásky,
už v jednom ze článků jsem se vám zmiňovala o tomto šamponu a o tom, že si ho plánuji pořídit. Tak se i stalo. Šampon mám doma už nějakou chvíli, takže vám konečně můžu napsat svoje dojmy z jeho používání. 


Hned na začátek musím podotknout, že moje vlasy mají mnohem lepší kvalitu, než kdy jindy. Čekala jsem, že mi jich po porodu polovina vypadá, ale světe div se, žádné padání právě naopak. Vlasy rostou jako divé a já si to náramně užívám a chci jim dopřát tu nejlepší péči. Vím, že hodně slečen tento šampon používá pro své blond vlasy. Z vlastní zkušenosti vím, jak křehké a náchylné k poškození odbarvené vlasy jsou a právě takovým, poškozeným vlasům, je šampon především určen.

Sice už několik let nejsem blondýna, ale skrz aktuální blonďaté ombré se za ni z hodně malé části považovat mohu :D alespoň pokud jde o délky a konečky vlasů. Ty odbarvování poznamenalo nejvíce. Když jim nedám nějaký olejíček nebo masku, jsou krepaté, špatně se rozčesávají a pomůže jedině žehlení, což taky není zrovna super. Šampon slibuje celou řadu účinku, jako např. intenzivní váživu, hloubkovou regeneraci, vyhlazení, zpevnění, dodání lesku, zdravější vzhled, ochranu před UV a škodlivými vlivy, zjemnění a zabraňuje vysušování. Navíc obsahuje lipidy a keratin, které mají, jak je známo, na vlasy velmi pozitivní účinky a vliv.


Šampon je ve žluté metalické plastové lahvičce. Mám balení s 250 ml, ale kdybyste koupily např. větší 500 ml, už u něj budete mít jako aplikátor
pumpičku. Čert vem vzhled, nejdůležitější jsou přeci účinky a výsledek, no ne? S tímto šamponem mám vlasy, jak kdybych došla právě od kadeřníka. Krásně jemné, lesklé, ale to nejdůležitější - konečky mám jak kdybych si je právě nechala zastřihnout!

Šampon mám sice poprvé, ale rozhodně ne naposledy. Určitě si ho pořídím znovu a ještě bych si k němu ráda přikoupila nějakou masku nebo sérum. Na Notino.cz mají s touto celou řadou udělané celé balíčky, které by určitě potěšily jako dárek.

Máte zkušenost s tímto šamponem nebo jiným výrobkem z této řady?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři