Dermacol Noblesse fusion makeup

úterý, května 09, 2017

Ahoj krásky,
dnešní recenze bude vážně libová, protože vám v ní ukážu dva produkty, které se po prvním použití staly mými oblíbenci, bez kterých se za posledních několik dní vážně neobejdu. 

Jak už jste si mohly všimnout, ať na Instagramu nebo FB stránkách Dermacolu, tak uvedly na trh žhavou novinku - makeup Noblesse. Upřímně jsem čekala, kdo u nás dřív přijde s takovýmto druhem makeupu, protože Instagram je různých tutoriálů, kde si na sebe slečny, především zahraniční blogerky, kapou všechno možné za pomocí kapátek, plný. 


Jak vidíte, makeup se liší od ostatních především tím kapátkem. Tělová, předpokládám že skleněná, lahvička působí docela bytelně. Co mě mrzí je to, že je makeup zabalený v plastové folii, kterou když sundáte, tak jde dolů i potisk z lahvičky. Ale to by byla asi jediná vada na celé té kráse. 

A kapátkem žádný problém nemám, i když jsem doposud byla zvyklá především na pumpičky, nebo na plastové tuby, které ukrývaly hutnější makeupy nebo BB krémy. Nobless je středně krycí makeup, který vám má pleť zároveň zmatnit, barevně sjednotit a vyhladit nedokonalosti. Má lehkou tekutou strukturu pro pohodlné nanášení kapátkem a celkově s ním je pleť sametová a vyhlazená. Makeup je určený pro všechny typy pleti a aby toho nebylo málo, obsahuje avokádový olej, vitamín E a SPF 10.


S tím oficiálním popisem makeupu mohu jen souhlasit! Už po prvním vyzkoušení jsem si ho hned zamilovala! Je opravdu hrozně lehoučký a na pleti se úplně ztrácí před očima, jak se krásně zapracovává. Na výběr máte ze čtyř odstínů. Mě nejvíce sedí odstín č. 2 Nude. Odstín 3. Sand si nechám až na léto, jakmile chytnu trošku tmavší barvičku. Líbí se mi, že makeup nedělá žádné mapy ani tvrdé barevné přechody. 

Noblesse fusion makeup koupíte od 429,- Kč


I když makeup udělá krásný, poměrně matný finish, dávám na něj ještě tento fixační pudr Invisible. Je to taková jistota, aby makeup držel déle a navíc, tenhle pudr mu jak kdyby dodal na pěstěnějším dojmu. Transparentnost pudru je taky super! Úplně mě to odradilo od jiných, barevných pudrů, u kterých když nechytnete správný odstín tak můžete vypadat všelijak. No a ta měkoučká labutěnka je prostě super!

K dostání od 229,- Kč.


K líčení by mi pouhé tyto dva výrobky úplně stačily. Hezky vyhlazená a sjednocená pleť je pro mě momentálně základ. No dobře, ještě bych asi přihodila řasenku, ať máme ty kukadla trošku výraznější :D A co říct na závěr? Za mě rozhodně jedny z nejlepších novinek, co Dermacol kdy měl!

Tak co říkáte, zaujal vás makeup?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Mě ta cena podle mě přijde přehnaná, navíc jsem viděla, že ani moc krycí není, tak nevím no :)

    OdpovědětVymazat
  2. takémuto makeup-u s kvapátkom sa nebránim,ale ani ich vyslovene nevyhľadávam, a dávam prednosť pumpičke :) ale púder som kedysi používala,ten je super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Takisto mám doma tieto produkty, ale priznám sa, že som sa ku nim ešte nedostala. Veľmi ma oslovil najmä avokádový olej v make-upe, ktorý mám veľmi rada a moja pleť ho miluje!:) Som zvedavá, aký bude make-up na mojej pleti, kedže ju mám mastnú a mam problémy s akné:) Transparentný púder som naopak už skúšala a veľmi sa mi zapáčil. dokonca ma oslovil viacej, ako klasický!:)

    Saja Frey

    OdpovědětVymazat
  4. Už jste ho vyzkoušela? Zajímalo by mě jestli funguje a jestli neucpavá pkeť. Mám také mastnou a aknozní pleť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný večer Týnko, já teda na tento makeup nedám dopustit! Udělá krásný matný finish, s pletí krásně splyne, jen nevím, jestli to bude to pravé ořechové na problematickou pleť :(

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři