Dermacol ENJA Body Love Program

úterý, června 27, 2017

Ahoj krásky,
s blížícím se létem většina lidí dychtivě toužila po super pevném tělíčku, které by mohly vystavovat ať už někde u moře, nebo u bazénu. To se samozřejmě neobejde bez pohybu a správné stravy. Mě kromě cvičení a vyváženého jídelníčku k lepší postavě dopomáhaly ještě tyto poklady od Dermacolu.


Vím, že hodně lidí je vůči nejrůznějším přípravkům, které slibují zeštíhlení, dost skeptická. Nedivím se. Já mezi ně totiž patřím taky. Když bych o nějakém takovém produktu věděla, patlala bych ho na sebe s tou největší vervou :D Ale bohužel. Každopádně, po porodu mě kromě toho, abych vše zvládala, Magdičce nic nechybělo a já byla dobrá máma, vrtalo hlavou ještě to, aby se mi podařilo dostat postavu alespoň z větší části do původní podoby. Začala jsem si opět hlídat co jím, když malá zrovna spala, tak jsem si zacvičila podle nějakých videí na youtube a jako příjemnou tečku jsem používala právě tyto výrobky z řady Body Love Program. O některých z nich jsem vám tu už před nějakým časem psala, ale některé z těchto výrobků pro mě byly novinkou. 


ANTI-CELLULITE SERUM Zpevňující sérum proti celulitidě & ANTI-CELLULITE BODY OIL Tělový olej proti celulitidě
Musím zaklepat, že jsem nikdy na celulitidu netrpěla. Buď za to můžou geny, nebo to, že do sebe často liju obyčejnou vodu a zelené čaje a v neposlední řadě dostatečný pohyb. I přesto jsou tyhle věcičky skvělé! Pokožku krásně promastí, s olejem je hodně příjemná i masáž. Oba produkty se hezky vstřebávají a pocit po natření je víc než příjemný. U oleje mě trošičku odrazuje vůně. Cítím z něj takovou zemitou až jílovou vůni, ovšem to nic nemění na jeho účincích nebo výsledku. Tohle je už moje druhé balení a po celulošce ani památky.


FIRMING SCHOWER GEL Zpevňující sprchový gel s vůní zázvoru
Na letní tropické večery naprosto perfektní sprcháč! A proč? Vůně zázvoru vás opravdu jak kdyby nakopla a osvěží. Navíc, já mám zázvor ráda. Na podzim jsem schopná si dělat čaje jen z něj a v kosmetice mi taky nijak zvlášť nevadí. Kromě zázvoru byste v něm našli ještě ženšen a mentol, který má na svědomí právě ty "chladivé" účinky. 



FIRMING BODY BALM Zpevňující tělový balzám
Já jsem na ty krémy nikdy moc nebyla, ale natírání tímhle balzámem si opravdu užívám. Kromě toho, že krásně voní, v sobě má spoustu účinných složek, jako je koenzym Q10, kreatin a výtažky z hroznových jadérek. Mazání s ním i celkový efekt je super, jen si při roztírání trošku máknete. Chce to si s ním při roztírání opravdu vyhrát.

Pokud "redukujete hmotnost a centimetry", určitě je fajn používat něco na podporu elasticity pokožky. U mě je tato řada stálicí a používám ji několikrát týdně vždy po sprchování. 

Zkoušely jste nějaký produkt z této řady? Byly jste spokojené?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Dříve jsem tato mazadla od Dermacolu používala a vcelku mi vyhovovaly i pomohly. Teď bych asi zapomínala na tu pravidelnost aplikace, ale mohla bych zase něco vyzkoušet :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela a ani mě tyto produkty nelákají :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři